Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες στα χείλη

Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες στα χείλη

Τα χείλη περιβάλλονται από ένα ευαίσθητο στρώμα δέρματος, παραπλήσιο με αυτό που βρίσκεται γύρω από τα μάτια μας. Για το λόγο αυτό εμφανίζονται ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα χείλη. Οι γραμμές γύρω από τα χείλη μας, γίνονται πιο ορατές και πιο βαθιές όσο ο χρόνος περνάει. Οι ρυτίδες που σχηματίζονται γύρω από τα χείλη σας είναι γνωστές και ως οι ρυτίδες των καπνιστών. Επιπλέον οι καθημερινές κινήσεις που κάνουμε με τα χείλη μας για να μιλήσουμε, οι μυϊκές συσπάσεις, το κάπνισμα και ο ήλιος συντελούν στο σχηματισμό αυτών.
Ο καθημερινός τρόπος ζωής σας σε συνδυασμό με ειδικές θεραπείες αντιγήρανσης, θα σας βοηθήσουν και να προλάβετε την εμφάνισή τους αλλά και να μειώσετε την εικόνα τους.

Πρόληψη
Μην παραλείπετε να φοράτε το αντηλιακό σας κάθε φορά που είναι να βγείτε από το σπίτι και ανεξαρτήτως εποχής. Φυσικά μην ξεχνάτε την περιοχή των χειλιών. Πολλοί είναι αυτοί που όταν εφαρμόζουν το αντηλιακό στο πρόσωπό τους ξεχνούν να τοποθετήσουν στα χείλια και στην περιοχή του «μουστακιού». Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, που παραλείπουν την αντηλιακή κρέμα στα χείλια τους, μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα lipstick με αντηλιακή προστασία.

Ύπνος
Ακόμη και για τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη, ένοχος μπορεί να είναι ο τρόπος που κοιμάστε. Η επαφή με το βαμβακερό ύφασμα μπορεί να δημιουργήσει ρυτίδες. Δύο είναι οι λύσεις. Ή επιλέγετε μια μαξιλαροθήκη σατέν ή πρέπει να ξεκινήσετε να κοιμάστε ανάσκελα. Μπορεί να σας φανεί δύσκολο στην αρχή, αλλά με τον καιρό θα συνηθίσετε.

Απολέπιση
Η απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματός σας γύρω από τα χείλη. Τα νέα κύτταρα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα βοηθήσουν τα χείλη σας να φαίνονται πιο νεανικά. Μετά την απολέπιση μην ξεχάσετε να απλώσετε ένα ενυδατικό προϊόν!

Ενυδάτωση
Ενυδάτωση χρειάζονται τα χείλη σας καθημερινά και όχι μόνο μετά την απολέπιση. Η τακτική ενυδάτωση των χειλιών θα βοηθήσει στην ανανέωση των κυττάρων, τα οποία με τη σειρά τους θα βοηθήσουν στο να μειωθούν οι λεπτές γραμμές και να ενισχυθεί η περιοχή γύρω από τα χείλη.

Θεραπεία
Χαρίστε στον εαυτό σας μια θεραπεία ομορφιάς που θα βοηθήσει στη μείωση αλλά και στην πρόληψη των ρυτίδων γύρω από τα χείλη. Επιλέξτε μια από τις θεραπείες αντιγήρανσης μας και ελάτε να σας βοηθήσουμε από κοντά.
Healthy Derma Clinics

No Comments