Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Σμιλέψτε το σώμα σας με Pilates

Σμιλέψτε το σώμα σας με Pilates

Το Pilates προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ασκήσεων και διατάσεων, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός σας, ελατήρια, μπάλες και εξοπλισμό άσκησης.
Ανάμεσα στα πολλά οφέλη της μεθόδου Pilates είναι και η σωστή στάση του σώματος. Το Pilates βοηθά στη βελτίωση της στάσης και της ισορροπίας, ενώ προάγει την ιδιοδεκτικότητα (την κατανόηση του δικού σας σώματος στο χώρο), βοηθώντας επίσης στη μείωση του άγχους και την αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Η ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και η απόκτηση μιας ουδέτερης στάσης είναι ο βασικός στόχος του μαθήματος με αποτελέσματα που θα διαρκούν για πολύ περισσότερο μετά από τα 60 λεπτά του μαθήματος. Παράλληλα, οι βαθιές αναπνοές θα ενισχύσουν το αίσθημα χαλάρωσης και θα οδηγήσουν την κάθε κίνηση.
Οι αλλαγές και οι στάσεις γίνονται αργά και με ελεγχόμενο τρόπο που διατηρεί την απαραίτητη ένταση, ενώ αναπτύσσει γραμμωμένους μύες και αυξάνει την ανθεκτικότητα του σώματος. Ανάλογα με τη συνολική φυσική κατάσταση και την προσπάθεια που επενδύετε στο μάθημα, μπορείτε να προσδοκάτε καύση περίπου 200 έως 300 θερμίδων σε ένα μάθημα 1 ώρας.
Holmes Place Spa

Holmes Place Spa

No Comments