Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Brazilian lift για όγκους στους γλουτούς με φυσικό τρόπο

Brazilian lift για όγκους στους γλουτούς με φυσικό τρόπο

Brazilian lift από το anagenesis plastic surgery!
Η μη επεμβατική Θεραπεία Brazilian Lift βασίζεται στον επιτυχημένο συνδυασμό των νημάτων PDO (αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα) με το Macrolane (υαλουρονικό οξύ του σώματος που προσθέτει όγκο).
Τι είναι και που εφαρμόζεται το Macrolane;
Το Macrolane είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος που προσθέτει όγκο στους ιστούς. Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα.
Το gel Macrolane είναι βιοδιασπώμενο. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος στους γλουτούς. Παρέχει άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Επίσης μπορεί να ομαλοποιήσει μικρό – ατέλειες του δέρματος, όπως αυτές που προκαλούνται μετά από λιποαναρρόφηση και χειρουργικές ουλές. Τέλος καινούρια εφαρμογή είναι η δημιουργία γυμνασμένου σώματος σε άνδρες και γυναίκες.
Τι είναι τα νήματα PDO;
Τα νήματα PDO είναι (αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα σε 8-12 μήνες). Με πολύ λεπτή βελόνα δημιουργούμε εσωτερικό πλέγμα μέσα στο δέρμα για την υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών. Παράλληλα η εφαρμογή ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου!
Τα νήματα PDO διαθέτουν ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα, όπως τον σύντομος χρόνο επέμβασης στο ιατρείο, την ανυπαρξία τομών και ουλών, το άμεσο ημι-μόνιμο αποτέλεσμα, την πλήρη απορροφητικότητα και την διασφάλιση που παρέχει το απόλυτα ασφαλές CLASS III Medical Device.
Περιοχές εφαρμογής
• Στους γλουτούς για ανόρθωση & σύσφιξη
• Στο εσωτερικό των μηρών για σύσφιξη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επεμβατικές θεραπείες και μη στο: http://www.drboukouvalas.gr/