Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Αντιμετωπίστε την Τριχόπτωση Εγκαίρως !

Αντιμετωπίστε την Τριχόπτωση Εγκαίρως

Αντιμετωπίστε την Τριχόπτωση Εγκαίρως !

Αντιμετωπίστε την Τριχόπτωση Εγκαίρως

Η φροντίδα και η ενδυνάμωση των μαλλιών αφορά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Οι αιτίες είναι συνήθως ορμονικές και γενετικές διαταραχές, η βιολογική ωρίμανση αλλά και άλλοι παράγοντες όπως οι διατροφικές συνήθειες, επιβαρυντικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, το άγχος, η λήψη φαρμάκων, διάφορα προβλήματα υγείας κτλ.

Αντιμετωπίστε την Τριχόπτωση Εγκαίρως

Η τριχόπτωση επηρεάζει την εμφάνιση και την ψυχολογία.

Η τριχόπτωση εξελίσσεται σταδιακά και αρχίζει να γίνεται αντιληπτή όταν έχει χαθεί περίπου το 50% των μαλλιών.  Γι’αυτό καλό θα ήταν ο ενδιαφερόμενος να την εντοπίσει νωρίς και να φροντίσει για την αντιμετώπιση της πριν αρχίσει να επηρεάζεται η εμφάνιση του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες θεραπείες έχουν προληπτικό χαρακτήρα. Τρέφουν και ενδυναμώνουν τα μαλλιά με σκοπό να καθυστερήσουν ή να περιορίσουν το πρόβλημα.

Αντιμετωπίστε την Τριχόπτωση Εγκαίρως

Οι στόχοι των θεραπειών είναι να αναζωογονήσουν το δέρμα του κεφαλιού, να δυναμώσουν τις ρίζες των μαλλιών, να επιταχύνουν το ρυθμό ανάπτυξης, να ενισχύσουν τις υπάρχουσες τρίχες και να περιορίσουν την πτώση τους.

Όλες οι γνωστές θεραπείες συνήθως απευθύνονται σε αυτούς που έχουν λεπτά και αδύναμα μαλλιά και παρουσιάζουν λιπαρότητα, ξηροδερμία ή φαγούρα. Με την εφαρμογή τους πετυχαίνουμε την απόκτηση δυνατών, πυκνών μαλλιών με ενέργεια και όγκο λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο