Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Τι είναι τα διφασικά καθαριστικά προσώπου

Τι είναι τα διφασικά καθαριστικά προσώπου

Τα διφασικά καθαριστικά προϊόντα προσώπου αφαιρούν το μακιγιάζ σε δύο στάδια: ένα με βάση το νερό και ένα δεύτερο με βάση τα έλαια.
Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας και αφαιρούν κάθε είδους μακιγιάζ. Και επιπλέον, έχουν ένα μυστικό όπλο… είναι τα μόνα προϊόντα ντεμακιγιάζ που μπορούν να αφαιρέσουν εντελώς την αδιάβροχη μάσκαρα!
Πώς αφαιρείται η κανονική μάσκαρα;
Η μη αδιάβροχη μάσκαρα είναι ένα μείγμα συστατικών που έλκουν τα έλαια και απωθούν το νερό (κηροί, χρωστικές και μεμβράνες) και ουσιών που μοιάζουν με τα έλαια και το νερό (επιφανειοδραστικές ουσίες).
Όταν βρέχετε τις βλεφαρίδες σας με τη λοσιόν ντεμακιγιάζ, η μάσκαρα έλκεται και απομακρύνεται με τη βοήθεια του νερού και των επιφανειοδραστικών που εμπεριέχονται στη λοσιόν ντεμακιγιάζ.
Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά για την αδιάβροχη μάσκαρα…
Τα συστατικά της αδιάβροχης μάσκαρα έλκονται από τα έλαια, όχι από το νερό. Γι’ αυτό άλλωστε παραμένει αναλλοίωτη ακόμη και κάτω από τη βροχή!
Αυτός είναι και ο λόγος που χρειαζόμαστε ένα εξειδικευμένο προϊόν ντεμακιγιάζ.
Συμβουλή: για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη τόσο του νερού όσο και των ελαίων, βεβαιωθείτε ότι αναμειγνύετε καλά τα δύο αυτά στρώματα.
https://www.garnier.gr

No Comments