Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μακιγιάζ και μάσκες: Ανθεκτικά προϊόντα

Μακιγιάζ και μάσκες

Μακιγιάζ και μάσκες: Ανθεκτικά προϊόντα

Μακιγιάζ και μάσκες. Αυτή η αμήχανη στιγμή που αγκαλιάζεις κάποιον μόνο για να αφήσεις το μακιγιάζ στο πουκάμισό του και ελπίζεις ότι δεν θα το προσέξει.

Μακιγιάζ και μάσκες

Ή, βγάζετε τη μάσκα σας μόνο για να βρείτε όλο το μακιγιάζ σας στη μάσκα σας, κάνοντας τον χρόνο που αφιερώσατε για να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας χαμένο. Ήμασταν όλοι εκεί, αλλά τελειώνει τώρα. Δείτε πώς μπορείτε να έχετε ένα φινίρισμα χωρίς μεταφορά κάθε φορά.

 

Ξεκινήστε με το Primer

Όπως τα περισσότερα πράγματα, ένα βλέμμα μακιγιάζ ανθεκτικό στη μεταφορά ξεκινά με μια ισχυρή βάση. Όχι μόνο το σωστό primer θα θρέψει το δέρμα και θα θολώσει τις ατέλειες, θα βοηθήσει επίσης να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μακιγιάζ σας. Ψάξτε για μια κολλώδη συνοχή που θα δώσει στο μακιγιάζ σας κάτι να κολλήσει και θα δημιουργήσει ένα φράγμα μεταξύ του δέρματος και του μακιγιάζ.

Pro-tip: Αφήστε το primer να δέσει για μερικά λεπτά πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας.

Η Beautylish προτείνει:

Hyaluronic Hydra Primer BY TERRY
Hourglass N28 Primer Serum

 

 

Βρείτε ένα Foundation μεγάλης διάρκειας

Μακιγιάζ και μάσκες

Όσο και αν μου αρέσει το δροσερό φινίρισμα, τα ματ φόντα —συγκεκριμένα οι φόρμουλες με stick και πούδρα— διαρκούν πολύ περισσότερο από τις δροσερές, υγρές φόρμουλες. Μόλις βρείτε το κατάλληλο foundation που διαρκεί, αντί να το στοιβάζετε, απλώστε το σε λεπτές στρώσεις. Θυμηθείτε, η τοποθέτηση υπερβολικού προϊόντος θα προκαλέσει μόνο περισσότερη μεταφορά, όχι αποφυγή.

Μακιγιάζ: ανακατέψτε το foundation σας με σκληρυντικό σπρέι καθώς εφαρμόζετε για εγγυημένο φινίρισμα που διαρκεί. Απλώς προσθέστε το foundation στο πινέλο σας, στη συνέχεια ψεκάστε λίγο σκληρυντικό σπρέι και εφαρμόστε το μείγμα στο δέρμα σας γρήγορα – θα αρχίσει να στεγνώνει γρήγορα.

Η Beautylish προτείνει:

  • Κλεψύδρα Vanish Seamless Finish Foundation Stick
  • Sisley-Paris Phyto Teint Eclat Compact
  • UOMA Beauty Say What Weightless Soft Matte Hydrating Foundation

 

 

Τοποθετήστε το σωστά 

Μια ημιδιαφανής πούδρα ρύθμισης θα δημιουργήσει άλλο ένα εμπόδιο ανάμεσα στο μακιγιάζ σας και τη μάσκα σας ή οτιδήποτε άλλο παρεμποδίζει. Επιπλέον, θα λειάνει και θα τελειοποιήσει την επιδερμίδα για ένα φινίρισμα με αερογράφο χωρίς να διαταράσσει το μακιγιάζ από κάτω.

Η Beautylish προτείνει:

  • Πούδρα φινιρίσματος Soft-Focus ILIA
  • Πούδρα φινιρίσματος Chantecaille Perfect Blur

Τελειοποιήστε το αποτέλεσμα

Μακιγιάζ και μάσκες

Τέλος, κλειδώστε την εμφάνισή σας με ένα ελαφρύ σκληρυντικό σπρέι. Αυτό είναι σωστό, μια σκόνη πήξης από μόνη της δεν είναι αρκετή – αλλά μαζί, μια σκόνη πήξης και ένα δίδυμο σκληρυντικού ψεκασμού μπορούν να κάνουν θαύματα για να αποφευχθεί η τήξη, το ξεθώριασμα, η καθίζηση σε λεπτές γραμμές ή η μεταφορά. Αυτό το τελευταίο και τελευταίο βήμα δημιουργεί ένα ισχυρό αλλά εύκαμπτο φιλμ που αναπνέει σε όλο το δέρμα για να διατηρεί το μακιγιάζ στη θέση του για πολλές ώρες.

Επαγγελματική συμβουλή: Αναζητήστε μια ελαφριά, αδιάβροχη φόρμουλα που πραγματικά δεν θα κουνηθεί.

Η Beautylish προτείνει:

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray
Σπρέι ρύθμισης μαλακής εστίασης Hourglass Veil

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο