Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Πλημμυρισμένος σταθμός τρένου στη μετατρέπεται σε πισίνα

Πλημμυρισμένος σταθμός τρένου στη μετατρέπεται σε πισίνα

Ένας πλημμυρισμένος σταθμός τρένου στη Σουηδία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης του προηγούμενου Σαββατοκύριακου , προκάλεσε την αυθόρμητη συνεργασία των κατοίκων της πόλης που αμέσως μετέτρεψαν τον χώρο σε γιγάντια πισίνα. Πρόκειται για το κέντρο της Ουψάλα, που υπέστει ξαφνική πλημμύρα σαν συνέπεια των θερμοκρασιών που επειρεάζουν ολόκληρη την Ευρώπη τις τελευταίες μέρες.

Μετά την καταιγίδα, το νερό γέμισε τους διαδρόμους του κεντρικού σταθμού της Ουψάλα, διαταράσσοντας έτσι την κυκλοφορία στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας. Ενώ οι αρχές και οι υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών αντιμετώπιζαν το χάος, οι ντόπιοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να δροσιστούν από τον καλοκαιρινό καύσωνα.

Το αυθόρμητο γεγονός αποθανάτιζαν χρήστες του ίνσταγκραμ και φωτογράφοι τροφοδοτώντας τα προφίλ τους. Πολλές φωτογραφίες δείχνουν κατοίκους εξοπλισμένους με φουσκωτά, μάσκες και νεροπίστολα, να μετατρέπουν το μουντό κτίριο σε καλοκαιρινή όαση. Μία γυναίκα, με το όνομα Sarah Thoren, έφερε βατραχοπέδιλα μάσκα και ομπρέλα θαλάσσης.
Η καθυστέρηση που προκλήθηκε λόγω της σύγχυσης σχετικά με το ποιος είναι υπεύθυνος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, έδωσε στους ντόπιους άφθονο χρόνο να απολαύσουν την περίσταση. Τελικά το νερό απαντλήθηκε από το Δήμο της Ουψάλα αργά το βράδυ της Κυριακής και η υπόγεια κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

No Comments