Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Πως να ερωτευθείτε σε έναν πολυάσχολο κόσμο

Πως να ερωτευθείτε σ’εναν πολυάσχολο κόσμο

Πως να ερωτευθείτε σε έναν πολυάσχολο κόσμο

Τι όμορφα που θα ήταν αν υπήρχε μια συνταγή για την αγάπη και μπορούσαμε να την κλείσουμε σε ένα μπουκάλι; Πως να ερωτευθείτε

Θα γινόταν μπεστσέλερ και θα ζούσαμε όλοι ευτυχισμένοι με τις αδερφές ψυχές μας.

 Το να ερωτευτείς  είναι ταυτόχρονα υπέροχο και μυστηριώδες και δυστυχως δεν υπάρχει γι’ αυτό μια μαγική φόρμουλα. Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι πάντα υπάρχουν τρόποι για να αυξήθουν οι πιθανότητες να βρεις τον έναν και μοναδικό ή την μία και μοναδική ακόμα και στο σημερινό πολυάσχολο κόσμο.

Ψάξε στα σωστά μέρη 

Αν και φαίνεται πολύ ρομαντικό να βρίσκεις την πραγματική αγάπη σε μακρινά μέρη, οι έρευνες έχουν δείξει ότι το 50% των ζευγαριών που παντρεύονται, ζουν πριν τη γνωριμία τους σε απόσταση 16 οικοδομικών τετράγωνών η λιγότερο. Επιπλέον ο αριθμός των γάμων μειώνεται όσο η απόσταση μεταξύ των ζευγαριών αυξάνεται. 

Αυτό σημαίνει ότι ο χωρος της δουλειάς μπορεί να είναι ο κατάλληλος χώρος για να ερωτευτεί κάνεις. Άλλωστε είσαι με τους συνεργάτες σου όλη μέρα και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να μπουν οι σωστές βάσεις για μια σχέση, που ισως εξελιχθεί στη σημαντικοτερη της ζωης σας.

Η επιστημονική προσέγγιση της αγάπης 

Ο ψυχολογος Arthur Aron πραγματοποίησε το ακόλουθο πείραμα: ένας άντρας και μια γυναίκα καθησαν πρόσωπο με πρόσωπο και απάντησαν μια σειρά προσωπικών ερωτήσεων που βαθμιαία γίνονταν πιο σοβαρές. Στη συνέχεια έμειναν σιωπηλοί κοιτώντας ο ένας τον άλλο για 4 λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν οι συμμετέχοντες να ερωτευτούν και 6 μήνες αργότερα να παντρευτούν. 

Μπορεί βέβαια να φαίνεται δύσκολο να κοιτάζεστε στα μάτια με μια νέα γνωριμία για τέσσερα ολόκληρα λεπτά, αλλά το να ρωτάς και να απαντάς ερωτήσεις προσωπικού  περιεχομένου ειναι  ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον καλά.  Το μυστικό είναι να είσαι ειλικρινής και να δείχνεις σεβασμό τοσο στις ερωτήσεις όσο και τις απαντήσεις σου.

Σωστές και δοκιμασμένες συμβουλές

Αν ο ανθρωπος, για τον οποίον ενδιαφέρεσαι, μπορεί  να σου μιλήσει ανοιχτά, αυτό σημαίνει πως σε εμπιστεύεται. Και η εμπιστοσύνη μπορεί να οδηγήσει στην αγάπη. Βοηθώντας ένα συνεργάτη να αντιμετωπίσει ένα θέμα της δουλειάς  η μία προσωπική του απώλεια, σου δείχνει ότι μπορεί να είσαι ένας πραγματικός φίλος και ένας πιθανος σύντροφος ζωής.

Για να βρείτε την πραγματική αγάπη πρέπει μερικές φορές να παρακάμψετε κάποια από τα σκληρά κριτήρια σας. Διαφορετικά μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε Επιπλέον αν σας ελκύει κάποιος μην επιμένετε στο να περνάτε όλο το χρόνο σας μαζί του. Μην καταστρέφετε τις φιλίες σας και ρισκάρετε να χάσετε μία άλλη ρομαντική σχέση στη ζωή σας. 

Πως να ερωτευθείτε ;

Τέλος το να είστε ελκυστικοι είναι ένα πλεονέκτημα. Δεν εννοούμε να είστε πάντα τόσο υπέροχο σαν να πρόκειται να φωτογραφηθείτε, ούτε να έχετε εμμονή με το μακιγιάζ και το βάρος σας. Η υγεία και η φροντίδα του σώματος και του μυαλού σας, σας κάνει ελκυστικους και διευκολύνει την ερωτική σας  ζωή.

 

Πως να ερωτευθείτε σ’εναν πολυάσχολο κόσμο

 

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο