Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Tips για την αγορά υψηλής ποιότητας στρώματος

αγορά υψηλής ποιότητας στρώματος

Tips για την αγορά υψηλής ποιότητας στρώματος

Πριν αγοράσετε ένα νέο στρώμα, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε να κοιμηθείτε σε αυτό. αγορά υψηλής ποιότητας στρώματος. Οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικά κρεβάτια σε ξενοδοχεία ή σε σπίτια άλλων ανθρώπων και να αγοράσουν το ίδιο μοντέλο εάν το κρεβάτι είναι άνετο και υποστηρικτικό.

Συνιστάται επίσης να αγοράσετε ένα στρώμα με πολιτική επιστροφής χωρίς προβλήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί ένα στρώμα μπορεί να αισθάνεται άνετα για μια νύχτα, αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτους πόνους. Πρέπει να ληφθούν υπόψη μεμονωμένα στρώματα. Καθώς εισάγονται περισσότεροι τύποι στρωμάτων και νέα χαρακτηριστικά, η αγορά ενός στρώματος μπορεί να μοιάζει με τρομακτική διαδικασία.

Οι ακόλουθες σκέψεις μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να ταξινομήσουν τις επιλογές τους για να βρουν το κατάλληλο ταίρι για τον σωματότυπο και τη συγκεκριμένη κατάστασή τους: Ένα στρώμα πρέπει να ταιριάζει με το βάρος ενός ατόμου. Το ατομικό βάρος και η κατασκευή είναι στοιχεία που λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά ενός νέου στρώματος.

Ένα άτομο που είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκο είναι πιθανό να επωφεληθεί από ένα στρώμα που προσφέρει επιπλέον υποστήριξη. Τα τυπικά στρώματα συχνά φθείρονται γρήγορα για βαρύτερα άτομα, αλλά οι κατασκευαστές προσφέρουν τώρα πιο στιβαρά στρώματα και πλαίσια από ό,τι στο παρελθόν. Τα ελαφρύτερα, πιο αδύνατα άτομα εξακολουθούν να χρειάζονται ένα υποστηρικτικό κρεβάτι, αλλά μπορεί να αισθάνονται πιο άνετα σε στρώματα latex ή memory foam.

αγορά υψηλής ποιότητας στρώματος

Το ύψος του κρεβατιού. Τα στρώματα έχουν γίνει πιο χοντρά τα τελευταία χρόνια. Όταν συνδυάζεται με ένα τυπικό θεμέλιο, το κρεβάτι μπορεί να είναι αρκετά ψηλό. Ένα ψηλό κρεβάτι μπορεί να είναι άβολο -ή ακόμα και μη ασφαλές- για έναν ηλικιωμένο ενήλικα, ένα άτομο με σωματικούς περιορισμούς ή ένα πιο κοντό άτομο. Εάν ένα νέο στρώμα είναι πολύ παχύ, η επιλογή μιας βάσης “χαμηλού προφίλ” μπορεί να περιορίσει το ύψος του κρεβατιού. Τα θεμέλια χαμηλού προφίλ έχουν συνήθως ύψος 4 έως 6 ίντσες.

Οι μαλακότερες επιφάνειες είναι συνήθως καλύτερες για την ινομυαλγία. Ο ύπνος είναι συχνά δύσκολος για τα άτομα με ινομυαλγία, καθιστώντας την αγορά στρώματος ιδιαίτερα σημαντική. Οι ευαίσθητες περιοχές του σώματος, γνωστές ως σημεία πίεσης, μπορεί να αισθάνονται καλύτερα εάν επιλεγεί μια πιο μαλακή επιφάνεια.

Μερικά άτομα με ινομυαλγία βρίσκουν επίσης χρήσιμο ένα ρυθμιζόμενο κρεβάτι. Δεδομένου ότι τα συμπτώματα της ινομυαλγίας παρουσιάζουν διακυμάνσεις, μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγχετε τα κρεβάτια περισσότερες από μία φορές. σε μια μέρα που τα συμπτώματα είναι έντονα και σε μια μέρα με ελάχιστα συμπτώματα. Ανατρέξτε στην ενότητα Σκέψεις κατά την αγορά ενός νέου στρώματος

Με τη σειρά επιλογών που είναι τώρα διαθέσιμη, μπορεί να είναι χρήσιμο να συζητήσετε τυχόν ειδικά ζητήματα ύπνου με τον πωλητή στρώματος. Ορισμένα κρεβάτια διατίθενται στην αγορά για άτομα με ορισμένες παθήσεις, όπως ινομυαλγία, αλλά αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να μην δημοσιεύονται στο κατάστημα.

Ένα νέο στρώμα είναι μια σημαντική αγορά και είναι σημαντικό να μάθετε για τις πολιτικές του καταστήματος σχετικά με τις επιστροφές και τις εγγυήσεις, τα έξοδα παράδοσης και τυχόν άλλα έξοδα που σχετίζονται με την αγορά.

Κάνοντας μια αγορά στρώματος

Μάθετε τι καλύπτει η εγγύηση. Καθώς τα συστήματα στρώματος γίνονται πιο περίπλοκα, τόσο συχνά γίνονται οι εγγυήσεις. Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν πάντα κινητήρες σε ρυθμιζόμενα κρεβάτια, για παράδειγμα. Τα ελαττώματα, και όχι η έλλειψη άνεσης, είναι πιο πιθανό να καλυφθούν.

Όσοι ελπίζουν να εξοικονομήσουν χρήματα αγοράζοντας μια φθηνότερη βάση από αυτή που περιλαμβάνεται στο στρώμα ή χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα βάση τους στο σπίτι, συνιστάται να επικοινωνήσουν με το κατάστημα λιανικής για να δουν εάν αυτό θα επηρεάσει την εγγύηση. Ελέγξτε τις πολιτικές πωλήσεων στο διαδίκτυο.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις στρώματος γίνονται όλο και πιο συνηθισμένες. Δεδομένου ότι συνήθως δεν υπάρχει ευκαιρία να δοκιμάσετε το στρώμα εκ των προτέρων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την πολιτική για την επιστροφή ενός στρώματος που δεν είναι ικανοποιητική. Ο αγοραστής μπορεί να κληθεί να πληρώσει το κόστος αποστολής — το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό — για να επιστρέψει το στρώμα.
Διαβάστε τα ψιλά γράμματα.

Οι έμποροι λιανικής μπορούν να κάνουν ειδικές προσφορές, όπως μια δωρεάν δοκιμή 100 διανυκτερεύσεων. Συνιστάται να ελέγξετε τα ψιλά γράμματα για μη αναμενόμενες χρεώσεις που σχετίζονται με αυτές τις προσφορές. Μόλις ρυθμιστεί το στρώμα, συνιστάται να ακολουθήσετε τις οδηγίες για τον καλύτερο τρόπο φροντίδας του. Αυτό συχνά περιλαμβάνει την περιοδική περιστροφή του στρώματος, διατηρώντας το υποστηρικτικό και άνετο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο