Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Eonia… νέα

Eonia… νέα

Στο Eonia μένεις αιώνια νέα… Ενας υπέροχος χώρος ομορφιάς και ευεξίας στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού. Θα σας ενημερώσουν για τις όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής αισθητικής, των θεραπειών προσώπου και σώματος, αλλά και θα σας χαλαρώσουν με ένα μασάζ της επιλογής σας.
Το Spa About βρέθηκε στο πολυχώρο ομορφιάς και ενημερωθηκε για όλα. Η κυρία Κουνοβέλη Μαργαρίτα μας ξενάγησε στο χώρο, όλο το προσωπικό είναι ευγενέστατο και έτοιμο να πραγματοποιήσει όλες σου τις επιθυμίες.
Εμείς σας προτείνουμε, τώρα που γυρίσατε από τις διακοπές σας, να επισκεφθείτε το χώρο και να απολαύσετε ολοκληρωμένες θεραπείες για το πρόσωπό σας και το σώμα σας. Εμείς επιλέξαμε μία ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης για το πρόσωπό που το έχει τόσο πολύ ανάγκη μετά το καλοκαίρι. Ολες οι θεραπείες ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα.
Η ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης είναι αυτό που χρειάζεται το πρόσωπό σας αυτή τη στιγμή, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της Φραντζέσκας, η οποία σας εξηγεί βήμα βήμα τι κάνει, τι χρησιμοποιεί και γιατί. Στο τέλος θα απολαύσετε ένα μασάζ σε όλο το πρόσωπό μέχρι και το ντεκολτέ.
Επισκεφθείτε το Εonia και μάθετε τι είναι αυτο που χρειάζεται περισσότερο το δέρμα σας, το πρόσωπό σας, το σώμα σας. Μία επίσκεψη θα σας πείσει…
EONIA Κλινική Δέρματος & Υγείας
Καρατζά Ελένη
beauty@spa-about.gr

 

 

 

No Comments