Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Συσκευή μέτρησης φυτοφαρμάκων Soeks

Συσκευή μέτρησης φυτοφαρμάκων Soeks

O σύμμαχός σας για καλύτερη υγεία.
Στους σύγχρονους ρυθμούς της σημερινής εποχής που ζούμε, ο άνθρωπος βάλλεται καθημερινά από εσωτερικούς βλαβερούς παράγοντες όπως το άγχος, κακή διατροφή, κ.ά, και από εξωτερικούς όπως είναι η ακτινοβολία, ραδιενέργεια, μαγνητικά πεδία, χημικά, καπνός, φυτοφάρμακα με αποτέλεσμα την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών μακροπρόθεσμα.
Η εταιρεία Soeks δημιούργησε για εσάς τα κατάλληλα προϊόντα, φορητές συσκευές, για να μπορούμε να ελέγχουμε όλα τα παραπάνω, και κυρίως τα τρόφιμα που αγοράζουμε προς κατανάλωση. Με αυτές τις συσκευές και συγκεκριμένα με την συσκευή Nitrate tester, μπορούμε να ελέγξουμε επι τόπου τα επίπεδα των νιτρικών αλάτων (φυτοφαρμάκων) στα φρούτα, λαχανικά και κρεατικα.
Το ανθρωπινό σώμα έχει τη δυνατότητα να αποτοξινώνεται από μόνο του όταν τα επίπεδα των τοξινών είναι σε μικρές συγκεντρώσεις, σε αντίθεση όταν οι συγκεντρώσεις αυξάνονται, αυξάνεται και η συσσώρευση στο σώμα με συνεπεία μεγάλης αύξησης κίνδυνου εμφάνισης ασθενειών και καρκινογενέσεων μακροπρόθεσμα.
Σκεφτείτε λοιπόν την δίκη σας υγειά άλλα και των παιδιών σας επιλέγοντας τροφές με την ελάχιστη δυνατή περιεκτικότητα νιτρικών στα φρούτα, λαχανικά και κρεατικα, που πρόκειται να καταναλώσετε.
Η συσκευή Soeks μας δείχνει το επιτρεπτό όριο νιτρικών στο κάθε τρόφιμο άλλα και το ακριβές ποσοστό στην μέτρηση, με έναν πολύ απλό τρόπο. Η συσκευή είναι στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου και διαθέτει στην άκρη της μια ακίδα αισθητήριο το οποίο τρυπάει το τρόφιμο και μετράει τα επίπεδα των νιτρικών άμεσα και τα συγκρίνει με τις τιμές που είναι περασμένες στην μνήμη του, σύμφωνα με το ανάλογο τρόφιμο το οποίο το επιλέγουμε πριν την μέτρηση.
Soeks

beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο