Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Yamas

 

Yamas Κάντε κράτηση online

  Yamas Κάντε κράτηση online

   Yamas

   Εις υγείαν … ή αλλιώς “Yamas”!
   Ελληνικά… παραδοσιακά και πρωτοποριακά… τα προϊόντα “Yamas” ήρθαν για να γοητεύσουν και να κατακτήσουν τους λάτρεις των αποσταγμάτων και όχι μόνο! Τα ελληνικά ανθρακούχα ποτά από ούζο, μαστίχα και τσίπουρο είναι γεγονός!
   Όταν το μεράκι συναντά την παράδοση και την καινοτομία τα αποτελέσματα είναι ασυναγώνιστα! Με έντονη παρουσία ήδη στην αγορά, η εταιρία “Yamas” κατάφερε να μετατρέψει την πιο πολύ ειπωμένη ελληνική έκφραση «Στην υγειά μας» σε ένα μοναδικό brand που περικλείει το μεγαλείο, τη φιλοσοφία και την υπεροχή της ελληνικής κουλτούρας! Αποστάγματα υψηλής ποιότητας, από φρούτα, καρπούς, αρωματικά βότανα και σπόρους της ελληνικής γης, αποτελούν τη βάση των ανθρακούχων ποτών “Yamas”. Τσίπουρο, ούζο και μαστίχα συνθέτουν μια απολαυστική τριλογία, που εμπλουτίζεται με εσπεριδοειδή και μπαχαρικά για να μας θυμίσουν ότι η παράδοση είναι η βάση και η καινοτομία η εξέλιξη. Δοκιμάσαμε και τις τρεις γεύσεις… δεν καταφέραμε να ξεχωρίσουμε καμία περισσότερο από την άλλη! Μοναδικές όλες … με χαρακτηριστική ταυτότητα, αποκαλύπτουν το γοητευτικό τους χαρακτήρα σε κάθε γουλιά!
   Ούζο… το κλασσικό! Το εθνικό μας ποτό αλλάζει ταυτότητα και «εκσυγχρονίζεται» με την προσθήκη λεμονιού. Ο συνδυασμός; Ακαταμάχητος! Όπως άλλωστε και αυτός του τσίπουρου με lime και ginger. Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα πλημμυρίζει τον ουρανίσκο με έντονα αρώματα και γαργαλιστική απόλαυση, που χαρίζουν οι υπέροχα ενσωματωμένες φυσαλίδες του. Για τους λάτρεις του γλυκού… Μαστίχα! Η «κυρία» των ηδύποτων εκπλήσσει με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα που της προσδίδει η προσθήκη χυμού πορτοκαλιού! Μην αντιστέκεστε άλλο …Δοκιμάστε τα!

    

   OYZO ΛΕΜΟΝΙ
   ΜΑΣΤΙΧΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
   ΤΣΙΠΟΥΡΟ LIME&GINGER