Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Chateau Rond Suites

 

Chateau Rond Suites Κάντε κράτηση online

+30 23840 91646/ +30 69722 27015
http://www.chateaurond.gr/

  Chateau Rond Suites Κάντε κράτηση online

  +30 23840 91646/ +30 69722 27015
  http://www.chateaurond.gr/

   Chateau Rond Suites

   Το Chateau Rond είναι ένα πετρόχτιστο κυκλικό ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο χωριό Λουτράκι, στους πρόποδες του βουνού Καϊμάκτσαλαν (μόλις 2 χλμ από τα Λουτρά Πόζαρ με τις φημισμένες θερμές πηγές και τα ιαματικά νερά και 35 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν).
   Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και διακοσμημένο με έντονα στοιχεία μπαρόκ το ξενοδοχείο «Chateau Rond» συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με την πολυτέλεια. Ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως ο επιβλητικός πολυέλαιος με τα 150 κομμάτια που στολίζει τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, κοσμούν μοναδικά τους χώρους του.
   Εδώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη φιλοξενία μας σε ένα χώρο άνετο με ιδιαίτερη αισθητική.
   Το «Chateau Rond» αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που επιθυμούν να συνδυάσουν την ομορφιά του φυσικού τοπίου με την πολυτέλεια και να αφεθούν στη ζεστασιά των χώρων του.

   Χαμάμ

   Το χαμάμ (ή Τουρκικό μπάνιο) είναι η Ανατολική έκδοση του ατμόλουτρου και θεωρείται η υγρή έκδοση της σάουνα. Τα χαμάμ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κουλτούρα των Ανατολικών χωρών καθώς ήταν μέρη συναντήσεων, εξαγνισμού και αρχιτεκτονικής ομορφιάς. Oι Ευρωπαίοι γνώρισαν τα χαμάμ μέσω επαφών με την Τουρκία, ώς εκ τούτου, μετονόμασαν τα χαμάμ σε Τουρκικά χαμάμ. Στη Δυτική Ευρώπη και ιδιαίτερα κατα τη Βικτωριανή εποχή, τα χαμάμ ήταν μέθοδος σωματικού εξαγνισμού και χαλάρωσης. Στις μέρες μας, χαμμάμ και κέντρα χαλάρωσης με χαμάμ υπάρχουν παγκοσμίως, προσφέροντας στιγμές ξεκούρασης σε όσους τα προτιμούν. Παρ’ όλο που παλαιότερα τα χαμάμ χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά απο άνδρες, σήμερα υπάρχουν και γυναικεία χαμάμ. Στην Ελλάδα, το αρχαιότερο σε λειτουργία χαμάμ βρίσκεται στην Πάτρα και χρονολογείται από το 1400.

   Υδρομασάζ

   Το υδρομασάζ είναι η ανάμιξη νερού και αέρα, τα οποία εκτοξεύονται από τα jets, παρέχοντας χαλάρωση στους μυς και το κυκλοφορικό σύστημα. Γι αυτό τον λόγο και η διάρκεια χρόνου ορίζεται στα 15 – 20 λεπτά κάθε φορά.

   Μασάζ