Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Oλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Dermaplaning

το Dermaplaning

Oλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Dermaplaning

Ο νέος τρόπος για την απολέπιση  του προσώπου σας. το Dermaplaning
Ολες θέλουμε ένα τέλειο πρόσωπο, λείο, λαμπερό χωρίς τις ανεπιθύμητες τριχούλες και το χνούδι. Η λύση που μας έρχεται στο μυαλό είναι το λέιζερ, αλλά σκεφτόμαστε, το κόστος και ίσως το ενδεχόμενο να μας προκαλέσει υπέρχρωση, αν το δέρμα μας έχει πολύ μελανίνη.

Ξεχάστε την ταλαιπωρία με κεριά, λέιζερ, τσιμπηδάκια και ότι άλλο χρησιμοποιείτε για να απαλλαγείτε από την τριχοφυία. Ανακαλύψαμε για σας το dermaplaning.
Dermaplaning είναι μια θεραπεία φροντίδας του δέρματος που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τις λεπτές τρίχες.
Η δερματολόγος-αισθητικός χρησιμοποιεί μια μικρή, αποστειρωμένη λεπίδα κρατώντας το δέρμα τεντωμένο, χρησιμοποιώνοντας τη λεπίδα με τέτοιο τρόπο όπως ακριβώς αν ξυριζόμασταν, με απαλές ανοδικές κινήσεις.

το Dermaplaning

Ενα ξύρισμα πέρα από τα συνηθισμένα
Η διαδικασία περιλαμβάνει ένα νυστέρι 10 ιντσών, καμπυλωτό και αιχμηρό στο τελείωμα.
Η λεπίδα χρησιμοποιείται σε καθαρό, ξηρό δέρμα, στο μέτωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι, τη μύτη και το λαιμό.
Η βελτίωση στην υφή του δέρματος είναι άμεση ενώ μακροπρόθεσμα οι επιπτώσεις είναι η αύξηση των κυττάρων, η μείωση των ρυτίδων, η βελτίωση των σκοτεινών σημείων του προσώπου, η μείωση των ουλών ακμής και η μη επανεμφάνιση της τριχοφυίας τους προσώπου.
Είναι μία θεραπεία, μία τεχνική που εφαρμόζεται από δερματολόγους αισθητικούς. Δείτε στο βίντεο όλη τη διαδικασία της θεραπείας του dermaplaning.
Καθαρό δέρμα χωρίς τρίχες.

Καρατζά Ελένη
beauty@spa-about.gr

 

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο