Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Η θεραπευτική δύναμη του φωτός

Η θεραπευτική δύναμη του φωτός

Η θεραπευτική δύναμη του φωτός είναι πολύ γνωστή και επιστημονικά αποδεδειγμένη.
Celluma LED Light therapy
Η Θεραπεία Φωτός Celluma LED χρησιμοποιείται από την ΝΑΣΑ για να βοηθήσει τους αστροναύτες να ανταπεξέλθουν στον πόνο και την δυσφορία των μακρών διαστημικών πτήσεων αλλά και από γιατρούς ως εναλλακτική μέθοδος ανακούφισης από τον πόνο. Τώρα σας προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την δύναμη του φωτός για την καταπολέμηση της ακμής, των αρνητικών επιπτώσεων της έκθεσης στον ήλιο αλλά και την γήρανση του δέρματος.
Εφαρμόζεται με ένα επαναστατικό, εύκαμπτο πάνελ,φωτός που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σας και απελευθερώνει ισχυρή αλλά απαλή LED ακτινοβολία στην τραυματισμένη επιδερμίδα σας, στοχεύοντας την θεραπευτική του ενέργεια μέσω των βαθύτερων ιστών του δέρματος για να επαναφέρει την υγιή, νεανική λάμψη της επιδερμίδας.
Η πατενταρισμένη δέσμη ακτίνων της Celluma, εφάπτεται σχεδόν στο δέρμα ώστε να απελευθερώσει Κόκκινη, Μπλε και Μακρά Υπέρυθρη Ακτινοβολία LED ακριβώς επάνω στο δέρμα, ενεργοποιώντας την κυτταρική δραστηριότητα για τον μετριασμό και έλεγχο των ξεσπασμάτων ακμής (φλεγμονώδης η μη), την μείωση των εμφανών συμπτωμάτων υπερμελάγχρωσης και έκθεσης στον ήλιο και την αποκατάσταση της υγιούς λάμψης της επιδερμίδας σας εκ των έσω.
Η Μακρά Υπέρυθρη Ακτινοβολία LED επενεργεί εν τω βάθει, προάγωντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας σας πιο δυνατό και υγιές δέρμα, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφατική δραστηριότητα προωθώντας την κυτταρική ανανέωση και αναγέννηση.
Η Μπλε ακτινοβολία LED συγκεκριμένα, λειτουργεί επιφανειακά στο δέρμα στοχεύοντας τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ξεσπάσματα ακμής και δερματικών λοιμώξεων.
Η Κόκκινη ακτινοβολία LED στοχεύει στην άμεση καταπολέμηση των φλεγμονών των μυικών σπασμών και των πόνων ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα αντιληπτά από τον χρήστη.
Cryosauna Studio

No Comments