Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Τι είναι τα περιβόητα SugarBearHair

Τι είναι τα περιβόητα SugarBearHair

Είναι ένα αρκουδάκι γεμάτο βιταμίνες που αγαπάει τα μαλλιά σου. Αγαπάει όλα τα χρώματα και τους τύπους μαλλιών, καφέ, κόκκινο, μαύρο, ξανθό, μακριά, κοντά.
Ξέρει ακριβώς πώς θα κάνει τα μαλλιά σας ισχυρότερα, μακρύτερα και πιο λαμπερά. Είναι μια φόρμουλα βιταμινών, με το γνωστό σχήμα αρκουδάκι, η οποία θα σας βοηθήσει να ενισχύεσετε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας.
Τα ζαχαροαρκουδάκια περιέχουν βιταμίνες, A, C, D, E, B-6, B-12,Β-9 φολικό οξύ, βιοτίνη, Β-5 παντοθενικό οξύ, λάδι καρύδας και άλλα πολλά χρήσιμα συστατικά και βιταμίνες για τον οργανισμό. Η γεύση του γλυκιά με πραγματικά μούρα και εσπεριδοειδή, λάδι καρύδας και λίγη ζάχαρη.
Τα sugarbearhair χωρίζονται σε τρία στάδια θεραπείας, για ένα μήνα, για 3 μήνες και για 6 μήνες.
Μπορούμε να πούμε ότι με τόσες βιταμίνες τα αρκουδάκια μόνο αγάπη δίνουν στον οργανισμό μας.
Παρασκευάζονται στις ΗΠΑ σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν εγκεκριμένες FDA για την εξασφάλιση ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων.

Καρατζά Ελένη
beauty@spa-about.gr
https://www.sugarbearhair.com/

Σχόλιο ( 1 )

  • Hellena

    Καλησπέρα έχω ακούσει για τις βιταμίνες αυτές πολλά θετικά σχόλια κ έχω δει κ βίντεο πολλά στο you tube.. Που θα μπορουσα να τα βρω στην Ελλάδα τα συγκεκριμενα??? Έχω εντυπωσιαστεί πολύ.. Κ συγκεκριμενα ο δικός μου τύπος μαλλιών έχει ανάγκη απο τις βιταμίνες κ δεν μακραίνουν εύκολα αργούν πολύ.. Υπόψιν οτι τρώω κανονικά λαμβάνω τις βιταμίνες απο τα διάφορα φαγητά αλλά είμαι ποιο πολύ χορτοφάγος.. Ευχαριστώ πολύ!!! Θα ήθελα να μάθω κ ποσο κοστίζουν παρακαλώ πολύ…

Αναρτήστε ένα σχόλιο