Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ομορφιά με τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης

Ομορφιά με τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης

Καιρό τώρα, η βιομηχανία της υγείας και της ομορφιάς στρέφεται στην φύση για να αντλήσει έμπνευση για την δημιουργία όχι μόνο βιολογικών θεραπειών για δερματοπάθειες από βότανα αλλά και ασφαλών και αποτελεσματικών θεραπειών για μία νεότερη εμφάνιση.
Η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία – η επιστήμη που χρησιμοποιεί εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες για οφέλη στην υγεία – αποτελεί την καλύτερη αντί-γηραντική θεραπεία και είναι ένας ασφαλής τρόπος για την αναζωογόνηση του δέρματος.
Η ξαφνική έκθεση σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες προκαλεί την συστολή των αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται κοντά στην επιδερμίδα (αγγειοσυστολή). Με την έξοδο από τον θάλαμο μόλις 3 λεπτά αργότερα, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται (αγγειοδιαστολή). Κατά την διαδικασία αυτή, απελευθερώνεται οξυγονωμένο αίμα και θεραπευτικά ένζυμα αυξάνοντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου που αυξάνει την ελαστικότητα και του δέρματος και το καθιστά πιο σφιχτό. Επίσης, απομακρύνει τις τοξίνες από τις βαθύτερες στρώσεις του δέρματος, αντιστρέφοντας έτσι την διαδικασία γήρανσης και την εμφάνιση κυτταρίτιδας. Η απελευθέρωση των ορμονών της ευεξίας, των ενδορφινών, αποτελεί ένα επιπλέον όφελος που συμβάλει στην καταπολέμηση της γήρανσης που προκαλείται από την κόπωση ενώ σας χαρίζει μία αίσθηση αναζωογόνησης και ευφορίας.
Cryosauna Studio

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο