Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Yoleni’s Flagship store – Kolonaki

 

Yoleni’s Flagship store – Kolonaki Κάντε κράτηση online

  Yoleni’s Flagship store – Kolonaki Κάντε κράτηση online

   Yoleni’s Flagship store – Kolonaki

   Το ταξίδι Εξερεύνησης της Γεύσης ξεκινά…
   Αποστολή της οικογένειας της Yoleni’s είναι να ικανοποιεί τις γευστικές απαιτήσεις του καταναλωτή, προσφέροντας μία δυναμικά εξελικτική σχέση σε κάθε μορφή επικοινωνίας και επαφής. Μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, πάντα με σεβασμό στον επισκέπτη-καταναλωτή!
   Στόχος της Yoleni’s είναι οι επισκέπτες να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν τους μεσογειακούς «θησαυρούς» της ελληνικής γης, με την υψηλή διατροφική και πολιτιστική αξία.
   Από την αρχή της περιήγησης στην ιστοσελίδα μας και μέσα από αυτό το ταξίδι γεύσης, συναισθήματα, κληρονομιά, παράδοση, υγιεινή διατροφή, γνώση και ελληνικός ήλιος γίνονται ΕΝΑ και ζωντανεύουν το μύθο της ελληνικής μεσογειακής διατροφής.
   Η Yoleni’s δεν προσφέρει απλά και μόνο ελληνικά προϊόντα, αλλά μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε επίσκεψη, μέσα από την ιστορία των ελληνικών τόπων παραγωγής των προϊόντων, των Ελλήνων παραγωγών και των ελληνικών προϊόντων.
   Το όραμα της οικογένειας της Yoleni’s είναι να κάνει γνωστές παγκοσμίως τις ευεργετικές ιδιότητες της Μεσογειακής διατροφής και της ελληνικής γης και να κατακτήσει την 1η θέση στην online αγορά τροφίμου. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από μία γευστική-επικοινωνιακή και σχεδόν θεατρική εμπειρία που βασίζεται στην εξερεύνηση και τον απόλυτο σεβασμό στον πρωταγωνιστή “Άνθρωπο-Καταναλωτή”.

    

   Προϊόντα Ελιάς & Λάδι
   Εδέσματα
   Ζυμαρικά & Οσπρια
   Προϊόντα Ψυγείου
   Φούρνου & Γλυκά
   Μέλι & Καρποί
   Βότανα & Μπαχαρικά
   Κάβα
   Υγεία & Bio
   Δώρα & Διάφορα