Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

YogaOnCrete

 

YogaOnCrete Κάντε κράτηση online

+30 28250 91109 / +30 6937363890
http://www.yogaoncrete.gr/el/

  YogaOnCrete Κάντε κράτηση online

  +30 28250 91109 / +30 6937363890
  http://www.yogaoncrete.gr/el/

   YogaOnCrete

   Το YogaOnCrete προσφέρει τις ιδανικές διακοπές για αρχάριους ή προχωρημένους μαθητές της γιόγκα. Το όμορφο, παραδοσιακό μας σπίτι βρίσκεται στο Μεσοχώρι, ανάμεσα στον Ομπρόσγιαλο, την παραλιακή συνοικία του χωριού, και το Θόλο, την συνοικία των Σφακίων με το μεγαλύτερο υψόμετρο. Έτσι είναι μόλις 5 λεπτά περπάτημα από την παραλία και το κέντρο του χωριού, αλλά δίνει συγχρόνως μια ευχάριστη αίσθηση απομόνωσης. Με την είσοδο στην αυλή έχει κανείς την αίσθηση γαλήνης.
   Το σπίτι χωράει δεκατέσσερα άτομα. Τα δωμάτια συνδυάζουν αρμονικά παραδοσιακή και σύγχρονη αισθητική, και είναι όλα είναι ευρύχωρα και άνετα. Υπάρχουν δύο μεγάλα τρίκλινα δωμάτια με μπάνιο (το τρίτο κρεβάτι του ενός είναι ένα μικρό διπλό κρεβάτι σε πατάρι) ένα στο ισόγειο και ένα στον όροφο, και ένα διπλό δωμάτιο με μπάνιο επίσης στον όροφο. Τα δύο δωμάτια στον όροφο έχουν το καθένα δική του βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό. Στο σαλόνι οι καναπέδες είναι στην πραγματικότητα δυο άνετα μονά κρεβάτια με άμεση πρόσβαση στο κοινόχρηστο μπάνιο, και ένα ακόμα μικρό δωμάτιο με κουκέτα, με χρήση του κοινόχρηστου μπάνιου.
   Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και γκαζιού, πλυντήριο πιάτων και ρούχων, δίπλα στην παραδοσιακή τραπεζαρία. Αν και ποιος θα ήθελε να καθήσει μέσα για φαγητό όταν υπάρχει μεγάλο τραπέζι στην αυλή και η ελιά μας προσφέρει απλόχερα τη σκιά της! Το σπίτι παρέχει επίσης ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.
   Ο κήπος στο μπροστινό μέρος του σπιτιού εναρμονίζεται με το τοπίο, με ντόπιους θάμνους, λουλούδια και δέντρα. Ο μικρός μας ελαιώνας στο πίσω μέρος, με την αιώρα και τον παραδοσιακό κρητικό καναπέ προσφέρει ένα ακόμα μέρος για ανάπαυση και διάβασμα. Πάντως η καλύτερη ώρα για να καθίσει κανείς στην αυλή είναι κατά το δειλινό, οπότε μπορεί να απολαύσει το θέαμα του ήλιου που δύει πίσω από τα βουνά και βάφει τη θάλασσα με ένα μαγευτικό συνδυασμό χρωμάτων.
   Κατά τις διακοπές γιόγκα, το σπίτι παρέχει διαμονή για 8 συμμετέχοντες και στην αυλή του γίνονται τα πρωινά μαθήματα, Τα απογευματινά μαθήματα γίνονται στην αίθουσα χορού του χωριού, 200 μέτρα από το σπίτι. Εάν επιθυμείτε να διαμείνετε σε μονόκλινο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς η διανομή των δωματίων γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Όταν ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπερνά τις δυνατότητες του σπιτιού αξιοποιούνται δωμάτια με εξαιρετική θέα στη θάλασσα 100 μέτρα μακριά από το σπίτι.

   Γιόγκα και Εναλλακτικές πρακτικές
   Το είδος της γιόγκα που διδάσκεται ποικίλλει ανάλογα με τους δασκάλους και το πρόγραμμα για την εβδομάδα, παρακαλώ συμβουλευτείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων πριν κάνετε κράτηση.
   Αγένγκαρ (Iyengar) γιόγκα
   Χάθα γιόγκα
   Αστάνγκα Βινυάσα γιόγκα
   Κάρμα γιόγκα
   Σύγχρονος/Δημιουργικός Χορός
   Εναλλακτικές θεραπείες

   Το πρόγραμμα σεμιναρίων 2016 ΕΔΩ