Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Yoga House Studio

 

Yoga House Studio Κάντε κράτηση online

  Yoga House Studio Κάντε κράτηση online

   Yoga House Studio

   Ο Γαλιλαίος είπε κάποτε: «Τίποτα δεν μπορούμε να διδάξουμε στους ανθρώπους, μπορούμε μόνο να τους βοηθήσουμε να το ανακαλύψουν μέσα τους». Αυτή είναι και η δική μας πρόθεση μας, να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε αποτελεσματικές μεθόδους που προάγουν την σωματική ευεξία, την ηρεμία του νου και κυρίως την εξέλιξη στο μονοπάτι της αυτογνωσίας.
   Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε την ένταση που συσσωρεύεται από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να πλησιάσετε την εσωτερική σας αρμονία και γαλήνη σε σώμα και νου. Ο νέος χώρος μας δημιουργήθηκε με πολλή προσοχή και φροντίδα. Ένα από τα βασικά κριτήρια για τη διαμόρφωση του χώρου είναι να αναδείξουμε τη θετική πλευρά της ζωής και να περνάμε όλοι ευχάριστα το χρόνο μας όσο βρισκόμαστε εδώ.
   Σε υποδοχή και στα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών έχουμε τοποθετήσει στο δάπεδο ένα είδος ψάθας που λέγεται sisal και είναι εξαιρετικής ποιότητας απόλυτα φυσικό μη τοξικό, αντιολισθητικό και αντιβακτηριακό υλικό, ώστε με άνεση να κυκλοφορούμε ξυπόλητοι. Η αίθουσα είναι σχεδόν 90τ.μ. ιδιαίτερα «φωτεινή» και προσφέρει άνετο χώρο για την πρακτική μας. Διαθέτουμε στα μέλη μας για κάθε τμήμα όλα τα απαραίτητα βοηθήματα για την πρακτική τους, στρωματάκια, τουβλάκια, κουβέρτες, ιμάντες, μπάλες Pilates και αλλά. Ο διάκοσμος της αίθουσας έχει στόχο να δημιουργήσει ένα θετικό ενεργειακό πεδίο και μια ατμόσφαιρα ηρεμίας.

   Πρόγραμμα Yoga

   Δραστηριότητες
   Εκπαίδευση Yoga
   NLP