Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Villa Vager

 

Villa Vager Κάντε κράτηση online

  Villa Vager Κάντε κράτηση online

   Villa Vager

   Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Vager
   Στην Αρκαδία, στους πρόποδες του Μαινάλου, όπου βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παρθένα δάση της Ευρώπης και σε υψόμετρο 900m, καμαρώνει το χωριό Λεβίδι, όχι μόνο για το χτές αλλά και για το σήμερα. Το Λεβίδι είναι πνιγμένο στην ομορφιά της ελάτης και είναι το μοναδικό μέρος της Ελλάδας με ορίζοντα και θέα σε 5 νομούς.
   Βρίσκεται μόλις 160km από την Αθήνα στη Πελοπόνησσο, 20΄από την Τρίπολη και 15΄από τη Βυτίνα. Στο Λεβίδι λοιπόν βρίσκεται το “Hotel Vager”. Το νέο αυτό ξενοδοχείο 4* αντανακλά το αρχοντικό προφίλ του αυθεντικού μέσα από ένα σκηνοθετικά πέτρινο περίβλημα. Χτισμένο στον υψηλότερο λόφο του χωριού αναβιώνει με μεγάλο σεβασμό τις μνήμες του παρελθόντος και ταξιδεύει τον επισκέπτη σε άλλες εποχές. Πρόκειται για μεταμόρφωση ενός ερειπωμένου αρχοντικού – του 1843- σε ένα 4* ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις.
   Η μοναδική θέα που προσφέρεται απλόχερα στους επισκέπτες ακόμα και μέσα από το ανοιχτό Hydropool spa, η βόλτα με τις “γουρούνες” Polaris στο δάσος μετά από ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό, ο απογευματινός καφές στην αυλή ή στο τζάκι θα χαλαρώσουν τον επισκέπτη και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις.

   Διώξτε την κούραση και το άγχος και νιώστε βαθιά χαλάρωση σε όλο το σώμα στο θερμαινόμενο εξωτερικό hydropool spa 8 θέσεων.

   Καθίστε στις εργονομικές θέσεις και αφήστε jet και φυσαλίδες να αναζωογονήσουν τους μυς σας και να μειώσουν πόνους και πιασίματα με ένα απολαυστικό θεραπευτικό υδρομασάζ.

   H θέα που έχει κανείς μέσα από το hydropool spa είναι μαγευτική. Χρώματα και εικόνες που αλλάζουν συνέχεια ανάλογα με την εποχή.