Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Vaela Pallas Cultural Resort & Spa

 

Vaela Pallas Cultural Resort & Spa Κάντε κράτηση online

  Vaela Pallas Cultural Resort & Spa Κάντε κράτηση online

   Vaela Pallas Cultural Resort & Spa

   Το Vaela Pallas Cultural Resort & Spa αγκαλιάζεται από τον παραδοσιακό οικισμό Παλαιού Ελατοχωρίου Πιερίας.
   Ατενίζει τις βουνοκορφές του Ολύμπου και τη θάλασσα του νομού Πιερίας. Αναπνέει τις δροσιές του κοντινού δάσους και φωτίζεται απλόχερα από το Ελληνικό φως.
   Τα μοναδικά δωμάτια και suites του Cultural resort Vaela Pallas είναι εμπνευσμένα από ξεχωριστά μέρη του κόσμου. Αποτελούν ένα ταξίδι σε πολιτισμούς άλλων χωρών, μία αναδρομή πίσω στο χρόνο και σας παρέχουν τη δυνατότητα να αισθανθείτε μια ξεχωριστή αναζωογόνηση… Αφουγκραστείτε την υπέροχη φύση του δάσους, κοιμηθείτε αγκαλιά με τ’ αστέρια του Ολύμπου, ταξιδέψτε σε διαφορετικά τοπία και αφεθείτε στην οικογένεια του Vaela Pallas που με αγάπη έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό προορισμό: Το Cultural Resort Vaela Pallas.

   Bohemian Spa

   Το πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής αγκαλιάζει το ξενοδοχείο και προσφέρει ηρεμία και ευεξία στους λάτρεις της φύσης, όσοι όμως από εσάς επιθυμούν να χαλαρώσουν πλήρως σωματικά και πνευματικά μπορούν να αφαιθούν στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του οργανωμένου Spa.

   Σε αυτό το χώρο ο χρόνος μένει έξω από την πόρτα και τα προβλήματα σταματούν όσο διαρκεί ένα massage ή κάποια θεραπεία σώματος με φυσικά προιόντα ( μάνγκο, σανταλόξυλο, σοκολάτα, Μέλι, κέδρο κ.α. )…

   Επίσης μέσα από τη sauna ή τη μίνι-πισίνα υδρομασάζ σας δίνετε η ευκαιρία να θαυμάσετε την υπέροχη θέα του χώρου που φτάνει μέχρι τις ακτές