Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Umaid Bhawan

 

Umaid Bhawan Κάντε κράτηση online

  Umaid Bhawan Κάντε κράτηση online

   Umaid Bhawan

   Umaid Bhawan, το τελευταίο παλάτι

   Χτισμένο στο ψηλότερο σημείο της ερήμου της Jodhpur, το Umaid Bhawan Palace είναι το τελευταίο από τα μεγαλειώδη παλάτια της Ινδίας και μία εκ των μεγαλύτερων κατοικιών στον κόσμο. Πήρε το όνομά του από το μαχαραγιά Umaid Singh, παππού του παρόντος μαχαραγιά του Jodhpur. Πρόκειται για ένα μεγαλειώδες κτίσμα που ολοκληρώθηκε το 1943 μετά από 15 χρόνια κατασκευής και μέρος του οποίου αποτελεί ακόμη τη μόνιμη κατοικία της βασιλικής οικογένειας του Jodhpur.

   Το Umaid Bhawan Palace είναι φιλοτεχνημένο με έντονα Artdeco στοιχεία όπως ήταν στη μόδα κατά την κατασκευή του. Το πάντρεμα της Ανατολίτικης με τη Δυτική αρχιτεκτονική κουλτούρα είναι έντονο και δημιουργεί μια σχεδόν μυστικιστική ατμόσφαιρα. Είναι χωρισμένο σε τρία μέρη, εκείνο που λειτουργεί ως υπερπολυτελές ξενοδοχείο κάτω από τη σφραγίδα των Taj Hotels, τη Βασιλική κατοικία και το μουσείο.

   Τα λόγια για τη διαμονή σε ένα κτίσμα με τόσο βαριά ιστορία και κουλτούρα περιττεύουν. Μοναχά το γεγονός πως και ίδια η βασιλική οικογένεια του Jodhpur διαμένει κάτω από την ίδια (γιγαντιαία) στέγη δίνει στο Umaid Bhawan Palace έναν άλλο αέρα πολυτέλειας που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Το μέγεθος του κτίσματος και των κήπων που απλώνονται σε ακτίνα 26 εκταρίων είναι μεγαλειώδες και το εσωτερικό του δεν υστερεί ούτε στο παραμικρό. Πλούσια πολυτελείς διακόσμηση, ανεκτίμητα έργα τέχνης και μια ανώτερη αίσθηση που ολοκληρώνεται με την παροχή υπηρεσιών που φέρει τη σφραγίδα Taj Hotels. Δεν είναι τυχαίο που το Umaid Bhawan Palace αποτελεί πρώτη επιλογή για την ελίτ της πολιτικής, του κινηματογράφου και της διεθνούς jet set σκηνής. Οι επισκέπτες του Umaid Bhawan Palace εκτός από τη βασιλική εμπειρία της διαμονής μπορούν να ταξιδέψουν γευστικά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, να περιπλανηθούν στους ατελείωτους κήπους ή και να χαλαρώσουν στο μοναδικό Jiva Grande spa όπου οι ανατολίτικες θεραπείες εφαρμόζονται με τον παραδοσιακό τρόπο και χαλαρώνουν σώμα και πνεύμα.

   Αν λοιπόν η επιθυμία σας είναι να ζήσετε σαν μέλος μιας βασιλικής οικογένειας το Umaid Bhawan Palace είναι η κατάλληλη επιλογή. Είναι ένα πραγματικό παλάτι, μια βασιλική κατοικία που ανοίγει τις πόρτες της για να προσφέρει στους επισκέπτες του ανατολίτικο μυστήριο, βαριά ιστορία και μια ανώτερη αισθητική που αρμόζει σε βασιλιάδες.

   Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.tajhotels.com