Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

The Tree of Life – Yoga Pilates Studio

 

The Tree of Life – Yoga Pilates Studio Κάντε κράτηση online

  The Tree of Life – Yoga Pilates Studio Κάντε κράτηση online

   The Tree of Life – Yoga Pilates Studio

   Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι προς την υγεία, την ανακούφιση από τον πόνο ή την απώλεια βάρους, τότε καλώς ήρθατε στο The Tree of Life – Yoga Pilates Studio. Ο χώρος βρίσκεται σε μια βολική τοποθεσία στο Μοσχάτο και φιλοξενείται σε ένα ήσυχο κτήριο στον πρώτο και δεύτερο όροφο.
   Καθώς μπαίνετε στο The Tree of Life ένα κατευναστικό φως λάμπει μέσα από τα παράθυρα και η ειρηνική ενέργεια φιλικών προσώπων εμπνέει χαλάρωση. Είναι ένας άνετος και φιλικός χώρος, που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει στην βελτίωση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής σας υγεία, έτσι ώστε να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας και να εναρμονιστείτε με το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.
   Το The Tree of Life είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο γιόγκα και pilates στούντιο, που προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για άσκηση, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ακολουθήστε μαθήματα pilates, γιόγκα, αλλά και άλλου είδους ασκήσεις, τόσο σε ομαδικά όσο και σε ιδιωτικά μαθήματα.
   Το προσωπικό είναι πιστοποιημένο και ειδικεύεται στην ανάπτυξη προγραμμάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες εκγύμνασης και τους στόχους που θέλετε να έχετε. Σας υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες, γνωρίζοντας ότι ο καθένας μαθαίνει με το δικούς του ρυθμούς, απλά θα μας πείτε το στόχο που θέλετε να επιτύχετε και θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί! Το The Tree of Life – Yoga Pilates Studio σας περιμένει.
   Και μη ξεχνάτε ότι «Η απόκτηση της σωματικής ευεξίας, της ψυχικής ηρεμίας και της πνευματικής ειρήνης είναι ανεκτίμητη για κατόχους τους» -Joseph Pilates (1880-1967)

   Προγράμματα
   Yoga
   Pilates
   Θεραπείες