Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

The Beauty Mall

The Beauty Mall

Eνας μοναδικός πολυχώρος στην υπηρεσία της ομορφιάς σας! Επαγγελματίες αισθητικοί πλαισιώνονται απο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό για να σας προσφέρουν ιατρικές και κοσμετολογικές εφαρμογές υψηλού επιπέδου , προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!
Ενας πολυδύναμος χώρος ομορφιάς και κοσμετολογίας μοναδικός στην Ελλάδα σας καλωσορίζει στον κόσμο της περιποίησης ,της χαλάρωσης, της αισθητικής τελειότητας!
Eνα σύνολο καταξιωμένων επιστημόνων και επαγγελματιών, που έχουν σχέση με την υγεία και ομορφιά και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σε ένα πολυώροφο συγκρότημα, με φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Οι πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου καλύπτονται στα τμήματα Ιατρικής Αισθητικής, Αισθητικής Προσώπου & Σώματος, Κομμωτηρίου, Ονυχοπλαστικής, Εξειδικευμένου μακιγιάζ, Χειρομασάζ, Tattoo. Τα τελειότερα μηχανήματα Εφηρμοσμένης Αισθητικής χάρη στην άρτια τεχνογνωσία του προσωπικού μας, αποδίδουν τα μέγιστα, για ασφαλή, γρήγορα και πραγματικά αποτελέσματα.
Στο beauty mall πράγματι μπορούμε να σας ομορφύνουμε από την «κορυφή ως τα νύχια», με την υπόσχεση ότι θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα προγράμματά μας προσαρμόζονται στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ατόμου. Το πελατολόγιό μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μετά από λεπτομερές ιστορικό και διάγνωση, καλύπτει με την βοήθεια των έμπειρων επιστημόνων μας τις ανάγκες του και φορτίζει ενεργειακά τις μπαταρίες του.
Με πλήρη αίσθηση ευθύνης, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στο Beauty Mall θα βρείτε την οργάνωση ενός Πολυδύναμου Κέντρου και την φροντίδα ενός prive Ινστιτούτου Αισθητικής.

Κομμωτήριο
Spa- Φυσιοθεραπεία
Ιατρική Αισθητική
Ιατρική
Tattoo Studio