Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Tamarind Thai Kitchen

 

Tamarind Thai Kitchen Κάντε κράτηση online

210 5225945, 6973815690
http://www.tamarindathens.gr/

  Tamarind Thai Kitchen Κάντε κράτηση online

  210 5225945, 6973815690
  http://www.tamarindathens.gr/

   Tamarind Thai Kitchen

   Το μοναδικό, αυθεντικό, εστιατόριο Tαϊλανδέζικης κουζίνας στην Αθήνα.
   «Σκάλισε μια τρύπα στον κορμό του και ψιθύρισε το μυστικό σου» λέει ένας παλιός ασιατικός μύθος « κρέμασε την ευχή σου στα κλαδιά κι αν ο άνεμος την πάρει η ευχή θα πραγματοποιηθεί».
   Tamarind ή κόκκινος Ταμάρινθος στα ελληνικά. Ένα δέντρο μαγικό, ένα εστιατόριο μαγικό. Στην καρδιά του Μεταξουργείου σκεφτήκαμε να μυήσουμε στην αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα τους Αθηναίους, αλλά και όλους όσοι επισκέπτονται την πόλη μας.
   Το ατμοσφαιρικό, πετρόλ σκηνικό, με το μαγικό δέντρο να συγκρατεί στον κορμό του το “Tree House” (το πατάρι μας) είναι φιλόξενο και ταξιδιάρικο. Το καλοκαίρι, το σκηνικό αυτό μεταφέρεται στην “Παραλία” μας, όπως μας αρέσει να σκεφτόμαστε την πλατεία, ακριβώς απέναντι. Τα ακούσματα βγαλμένα από τον αστείρευτο μουσικό κόσμο του σινεμά κάνουν το Tamarind ξεχωριστό.
   H κυρίως σάλα είναι μη καπνιστών – υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους καπνιστές.

   Ο Ελληνοταϊλανδός executive chef μας Ben Provis, αποτελεί το μεγαλύτερο “μυστικό” για τα βαθιάς νοστιμιάς φαγητά μας, χαρτογραφώντας γευστικά μέσα από τα πιάτα του ένα ταξίδι στην αυθεντική, τοπική κουζίνα του, πάλαι ποτέ, Βασιλείου του Σιάμ. Εξωτικά cocktails με χειροποιήτα σιρόπια, που εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο ταϊλανδέζικες πρώτες ύλες, συμπληρώνουν τη συνολική εμπειρία.

   Μενού

   Private Chefing
   Το Tamarind, το μοναδικό, αυθεντικό, εστιατόριο ταιλανδέζικης κουζίνας στην Αθήνα είναι έτοιμο πια να προσφέρει private chefing, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Για επιλεγμένες εκδηλώσεις, οικογενειακά τραπέζια, επαγγελματικά γεύματα και δείπνα, parties σε όποιον χώρο εσείς επιθυμείτε, οι άνθρωποί μας θα σας ετοιμάσουν μερικά από τα νοστιμότερα πιάτα της κουζίνας της Ταιλάνδης. Με τους οικοδεσπότες συζητάμε και σχεδιάζουμε το μενού σύμφωνα με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα γούστα τα δικά τους και των καλεσμένων τους και εμείς φροντίζουμε να τους βγάλουμε «ασπροπρόσωπους» για την επιλογή τους.