Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

SWAN Health & Wellness

 

SWAN Health & Wellness

SWAN Health & Wellness

Η φιλοσοφία του ανανεωμένου SWAN Health & Wellness είναι η πολύπλευρη και ολιστική προσέγγιση των διαφόρων αναγκών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για γρηγορότερα, εγγυημένα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα, υπό την συνεχή επίβλεψη του επιστημονικού προσωπικού, με απόλυτη ασφάλεια και επαγγελματική ευθύνη.
Ο Χώρος
To SWAN Health & Wellness  είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής και προσεγμένης αρχιτεκτονικής, με μίνιμαλ και ζεν στοιχεία, όπου η τεχνογνωσία της Δύσης και η φιλοσοφία της Ανατολής, συνδυάζονται αρμονικά. Διαθέτει ιδιωτικούς χώρους, με ξεχωριστή διακόσμηση και δυνατότητα επιλογής μουσικής, που προσφέρουν διακριτικότητα και την απαραίτητη ηρεμία. Διαθέτει γυναικεία και αντρικά αποδυτήρια, με σάουνα και χαμάμ, τα οποία αποτελούν δωρεάν παροχή πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία. Τέλος, σας παρέχει δωρεάν στάθμευση σε ιδιωτικό πάρκινγκ, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις σας.

 

Θεραπείες Προσώπου
Θεραπείες Σώματος
Laser
Δερματολογία
LPG
Διαιτολογία

Με organic argan oil, vitamin E & aloe vera
A Luxurious way to tan…

Αξιοποιώντας τις σημαντικές ιδιότητες των επιλεγμένων συστατικών που προέρχονται από τη φύση, με προέλευση από όλο τον κόσμο, η σειρά MoroccanTan δημιουργεί φυτικά – οργανικά προϊόντα, για δέρμα υγειές & λαμπερό.

Μέσα από τις απαράμιλλες ιδιότητες του Argan, αυτού του ισχυρού αντιοξειδωτικού, της Βιολογικής Αλόης Βέρα , Βιταμίνης Ε και πλήθους άλλων φυτικών συστατικών, η φημισμένη MOROCCAN TAN εξασφαλίζει το βαθύτερο, πλουσιότερο και μεγαλύτερης διάρκειας μαύρισμα.

Τα μη λιπαρά, γρήγορου στεγνώματος και free Paraben προϊόντα, λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχουν ένα άψογο, εκλεπτυσμένο φινίρισμα, που αφήνει το δέρμα απαλό, και έντονα ενυδατωμένο.

Τιμή συνεδρίας 45€

Προσφορά // 3 συνεδρίες 90€ από 135 €