Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Spa Therapies by Antonia

 

Spa Therapies by Antonia

Spa Therapies by Antonia

Το Spa Therapies Αντωνία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1997 από την Αντωνία Νομικού. Τα δύο τελευταία χρόνια στεγάζεται σε καινούριο ανανεωμένο χώρο. Έχει στόχο να προσφέρει στο νησί μας, μια εναλλακτική λύση στα άγχη της καθημερινότητας μας.
Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της καθημερινής επαφής και της θετικής υποστήριξης. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν μια ξεχωριστή ολότητα. Σκεπτόμαστε τις προσωπικές ανάγκες του και ακολουθούμε μια πολιτική η οποία επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει μια μεμονωμένη θεραπεία χωρίς την πίεση της πώλησης ή της δέσμευσης. Οι πελάτες μας επιστρέφουν γιατί εκτιμούν την αβίαστη αντιμετώπιση, το χαλαρό περιβάλλον και πάνω από όλα το καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι θεραπείες μας είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά και φυτικά προϊόντα. Ο χώρος διαθέτει καμπίνες προσώπου – σώματος, prive χώρο Jacuzzi hammam, δύο θέσεις spa hand & feet και χώρο υποδοχής με μπουτίκ καλλυντικών.
Αρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι δίπλα σας κάθε λεπτό για να σας διασφαλίσει την άνεσή σας και να επαναφέρει τη σωματική και την ψυχική σας ευεξία. Ευρύς κατάλογος θεραπειών που περιλαμβάνει τεχνικές και μυστικές συνταγές από όλο τον κόσμο και καλύπτει κάθε ανάγκη σας.
Στο χώρο μας θα βρείτε τα αγνότερα φυσικά προϊόντα της διεθνούς αγοράς. Με χαρά σας γνωστοποιούμε την αποκλειστική διάθεση της εταιρίας Neoderma και επίσης θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Ιταλική εταιρία Gerard’s.

Αδυνάτισμα
Μασάζ
Scrub Σώματος
Facials -Θεραπείες Προσώπου
Υδροθεραπείες
Αποτρίχωση
Επαγγελματικό Μακιγιάζ