Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Spa Basic by Farmona

 

Spa Basic by Farmona

+30 2114043907 / +30 6951336636

Spa Basic by Farmona

Η εταιρεία Spa Basic είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του εργαστηρίου φυσικών καλλυντικών FARMONA
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης προσώπου – σώματος – άκρων.
Προμηθεύουμε φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας, δίνοντας την δυνατότητα στον επαγγελματία να παρέχει αποτελεσματικές θεραπείες με ασφάλεια.
Απευθυνόμαστε σε:
Αισθητικούς
Χώρους Wellness & Spa
Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια αισθητικής
Δερματολόγους
Πλαστικούς χειρουργούς
Καταστήματα πώλησης καλλυντικών που απευθύνονται σε επαγγελματίες.
Προτεραιότητά μας είναι η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας τους οποίους στηρίζουμε παρέχοντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση των προϊόντων μας και των εφαρμογών τους.
Σχετικά με την Farmona
Η εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών FARMONΑ ιδρύθηκε το 1997 στην Κρακοβία της Πολωνίας και η φιλοσοφία της Εταιρείας βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών των φυτών. Τα προϊόντα μας σύντομα κέρδισαν την αναγνώριση των καταναλωτών που εκτιμούν την αξία των καινοτομιών, της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας των φυσικών καλλυντικών. Η τρέχουσα συλλογή της FARMONΑ περιλαμβάνει πάνω από 450 προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών. Τα πρόσφατα χρόνια, η εταιρεία έχει επεκταθεί στην επαγγελματική κοσμητολογία και στα προϊόντα Wellness & Spa.
Το 2007, η εταιρεία FARMONΑ κυκλοφόρησε στην αγορά μια νέα όψη της λειτουργίας της από τηνFarmona Hotel Business & SPA στην Κρακοβία, παρέχοντας εγκαταστάσεις για εκπαίδευση και συνεδριάσεις Κοσμητολόγων και Αισθητικών καθώς και 200 τμ. χώρο Ευεξίας & SPA. Το άνετο και ζεστό ξενοδοχείο για 60 επισκέπτες, ανατολίτικης χροιάς, είναι το ιδανικό μέρος για όσους εκτιμούν τους εκλεπτισμένους και απλούς εσωτερικούς χώρους, τη διακριτική φροντίδα του προσωπικού και το ενδιαφέρον για τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής. Το κλειδί της επιτυχίας για την Εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών FARMONΑ έγκειται στο εταιρικό όραμα ανάπτυξης, επαγγελματικής διοίκησης, ευρωστίας και φερεγγυότητας.

 

Πρόσωπο
Σώμα
Φύκια
Χέρια & Πόδια
Ποδολογία
Accessories
Θεραπείες Προσώπου
Θεραπείες Σώματος
Θεραπείες για Χέρια & Πόδια