Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Solarium Halandri and Beauty

 

Solarium Halandri and Beauty

Solarium Halandri and Beauty

ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΥΣ!

Στο χώρο ομορφιάς Solarium Halandri and Beauty θα πετύχετε το look των stars! Σε ειδικές, προσιτές τιμές και με super προσφορές!

Όλοι γνωρίζουμε εκείνο το θετικό συναίσθημα της ευεξίας και της αισιοδοξίας, που φέρνουμε μαζί μας από τις καλοκαιρινές διακοπές.
Είμαστε πιο χαλαροί, δείχνουμε περισσότερο όμορφοι και υγιείς με αθλητική εμφάνιση, καθώς εκπέμπουμε γοητεία από την ευεργετική επιρροή του ηλίου πάνω στο δέρμα μας.
Μπορούμε άραγε, να διατηρήσουμε αυτή την θαυμάσια εσωτερική και εξωτερική επίδραση, χωρίς να μας την αφαιρέσει ο χειμώνας;

Η απάντηση είναι: ΝΑΙ!
και ο τρόπος είναι: SOLARIUM στο Solarium Halandri and Beauty

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Συναισθηματική και σωματική ευεξία
  • Όμορφη και αθλητική εμφάνιση
  • Περιποιημένο δέρμα
  • Κάλυψη περιττών κιλών
  • Ενίσχυση της βιταμίνης D & D3 οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές χάρη στις ευεργετικές  δράσεις τους στα οστά, στην καλή λειτουργία της  καρδιάς, στο αίμα και εν γένει  στα ανθρώπινα  κύτταρα και οργανισμό
  • Προκαλεί μείωση μυαλγιών και Ρευματικών προβλημάτων
  • Έχει θετικές επιπτώσεις στην θεραπεία κατά  της Οστεοπόρωσης
  • Έχει θετική επίδραση στον μεταβολισμό, την  αρτηριακή πίεση και το επίπεδο της  χοληστερόλης.
  • Φυσικό και διαρκές μαύρισμα, χωρίς συχνό μακιγιάζ
  • Προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του  ηλίου UVA & UVB
  • Καταπολέμηση του άγχους,  βελτίωση της ψυχικής και νοητικής υγείας (εφόσον βοηθά στην έκκριση σεροτονίνης και ενδορφινών).
  • Αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και  αισιοδοξία όλο τον χρόνο
  • Θεραπεία δερματικών παθήσεων (ψωρίαση, λεύκη)

Οι δερματολόγοι συστήνουν Solarium συχνά για ασθένειες όπως λεύκη και ψωρίαση.

Με το Solarium είμαστε ανεξάρτητοι από τις καιρικές συνθήκες!
Κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου μου είναι ώρα για μαύρισμα.
Μπορούμε άνετα να κλείσουμε ραντεβού για μαύρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας!
Στο μεσημεριανό διάλειμμα, μετά το τέλος της δουλειάς, το Σαββατοκύριακο.
Μόνο για το μαύρισμα δε χρειάζεται να προγραμματίσουμε πολύ νωρίτερα μακρινά ταξίδια σε ηλιόλουστες παραλίες, αντίθετα πολύ πιο άνετα και χαλαρά μαυρίζουμε δίπλα στο σπίτι μας!
Άψογο μαύρισμα, όπως και όταν εσείς θέλετε!

Μαύρισμα και υγεία:

Κάθε καλοκαίρι βομβαρδιζόμαστε από δελτία ηλιοθεραπείας τα οποία μας προτρέπουν να έχουμε όσο το δυνατόν μικρότερη έκθεση στις ηλιακές ακτίνες και παράλληλα να χρησιμοποιούμε αντηλιακά με υψηλούς δείκτες προστασίας.
Σε συνδυασμό κυρίως με τη ραγδαία ελάττωση του ατμοσφαιρικού όζοντος των τελευταίων χρόνων, η παρατεταμένη αυτή έκθεση στον ήλιο είναι βεβαιωμένο ότι εγκυμονεί κινδύνους και μάλιστα σοβαρούς.
Ο ήλιος εκπέμπει ένα μεγάλο φάσμα ορατών και αόρατων ακτινών, τις UVA, τις UVB και τις UVC.
Οι UVA προκαλούν το μαύρισμα και ότι έπεται αυτού (γήρανση του δέρματος) ενώ είναι σε θέση να έχουν άλλοτε ευεργετικές και άλλοτε βλαπτικές επιδράσεις, οι οποίες οφείλονται στη χρονική διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.
Οι UVB απορροφώνται από τα κοινά τζάμια, είναι υπεύθυνες για τη σύνθεση της βιταμίνης D.
Ενώ θεραπεύουν δερματικές παθήσεις προκαλούν και εγκαύματα, πρώιμη γήρανση ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Τέλος οι UVC, δεν φτάνουν στην επιφάνεια της γης, αφού η ατμόσφαιρα απορροφά το 99% αυτών και δεν φτάνουν σε μας.  Οι κίνδυνοι από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο είναι πολλοί, όπως σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά εγκαύματα, ηλίαση και θερμοπληξία, πρόωρη γήρανση του δέρματος, παρακαρκινικές δερματοπάθειες καρκίνο του δέρματος και φωτοδερματίτιδες (παρατηρούνται σε υπό φαρμακευτική παρακολούθηση άτομα που εκτίθενται στον ήλιο).
Επίσης τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα ή με εκτεταμένη λεύκη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά. Βέβαια εκτός από τους γνωστούς πλέον τεχνητούς τρόπους προστασίας, υπάρχουν και οι φυσικοί, όπως αυτός της μελανίνης.
Η φυσική ασπίδα αυτή, παράγεται από τα μελανοκύτταρα και εναποτίθεται στο δέρμα απορροφώντας τις ακτίνες UVB.
Η επιδερμίδα των μελαχρινών παράγει μεγάλες ποσότητες μελανίνης γι’ αυτό και μαυρίζουν πιο σύντομα σε αντίθεση με τους ξανθούς οι οποίοι συνήθως καίγονται ή αργούν αρκετά να αποκτήσουν το πολυπόθητο μαύρισμα.

Τι μας συμβαίνει κατά το μαύρισμα:

Στην ουσία υπάρχουν δύο ειδών μαυρίσματα.
Στην επιφάνεια του δέρματος, ακριβώς κάτω από τον κερατοειδή, βρίσκονται οι ονομαζόμενοι κόκκοι μαυρίσματος.
Σ’ αυτούς τους κόκκους αντανακλάται η μακρού κύματος υπεριώδης ακτινοβολία (UVA), όπως εκπέμπεται από τον ήλιο ή τα Solarium.
Και τότε συμβαίνουν διάφορα:
Γίνεται ένα απευθείας μαύρισμα σε γκρι-καφέ χρώμα, το οποίο μετά από μια μέρα εξαφανίζεται.
Δημιουργείται μία χρωστική ουσία κόκκινου-καφέ χρώματος. Αυτό το μαύρισμα είναι και το πραγματικό, που παραμένει για εβδομάδες και μήνες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.
Στην συνέχεια, ενώ ο ήλιος μαυρίζει τους κόκκους μαυρίσματος που ήδη υπάρχουν, όπως προηγουμένως περιγράψαμε, ξεκινάει παράλληλα μια δεύτερη διαδικασία:
Η ακτινοβολία UVA φτάνει στο βαθύτερα βρισκόμενο στρώμα και χτυπάει πάνω στις κυψέλες μαυρίσματος. Αυτές ενεργοποιούνται για να δημιουργήσουν νέους κόκκους μαυρίσματος. Οι νέοι κόκκοι μαυρίσματος ανεβαίνουν τώρα σιγά-σιγά προς τα επάνω και μπορούν να μαυρίσουν σε μερικές μέρες. Έτσι το μαύρισμα εκβαθύνεται.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις συνεδρίες Solarium:

 • Προστασία των ματιών:

Θα πρέπει να προστατεύουμε τα μάτια κατά την ακτινοβολία UVA,
κλείνοντας τα μάτια ή ακόμη καλύτερα, σκεπάζοντάς τα με προστατευτικά γυαλιά.

 • Μέγιστη διάρκεια έκθεσης σε ένα μοντέρνο Solarium:

Αρχικά μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα 4 και να φτάσουμε μέχρι τα 20 λεπτά, τα οποία είναι απόλυτα επαρκή για ένα καλό μαύρισμα. Η συνέχεια εξαρτάται από την ακτινοβολία UVA και UVB που εκπέμπουν τα μηχανήματα.

 • Πόσες επισκέψεις χρειάζονται στο Solarium για ένα βαθύ μαύρισμα:

Εδώ θα πρέπει να γίνει διάκριση σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος. Διότι ένας ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμος τύπος δε θα μπορέσει ν’ αποκτήσει ποτέ το μαύρισμα ενός σκουρόχρωμου μεσογειακού τύπου.
Οπότε:
Για τον τύπο δέρματος 1 & 2: 10 έως 12 εκθέσεις μέχρι να κάνει ένα φανερό και διαρκές μαύρισμα.
Για τον τύπο δέρματος 3 & 4: 2 έως 7 εκθέσεις μέχρι να κάνει ένα φανερό και διαρκές μαύρισμα.
Σαν βασικός κανόνας ισχύει ότι πρέπει οπωσδήποτε ν’ αποφεύγονται τα εγκαύματα.
Στους πολύ ευαίσθητους τύπους (1), καλύτερα να μη συμβαίνουν καθόλου.

 • Δεν φοράμε κοσμήματα:

Για δύο λόγους:
Ο πρώτος λόγος είναι η αποφυγή λευκών γραμμών.
Ο δεύτερος είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα που θα δημιουργηθεί και το είδος του υλικού του κοσμήματος, να σχηματιστούν ερεθισμοί στο δέρμα.

 • Τι θα έπρεπε να προσέξουμε πριν την πρώτη επίσκεψη:

Την πρώτη φορά θα έπρεπε να συμπεριφερθείτε όπως όταν θα βρισκόμασταν στην φυσική ηλιακή ακτινοβολία και στις επόμενες ηλιοθεραπείες:
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αποσμητικά, αρώματα ή καλλυντικά, διότι μπορεί να προκαλέσουν πανάδες ή εξανθήματα στο δέρμα.  Επίσης ν’ αποφεύγεται και η χρήση καλλυντικών προστασίας κατά του φωτός.  Κατά την χρήση φαρμάκων θα έπρεπε να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες χρήσης ή να ρωτήσετε το γιατρό σας.

 

Waxing
Shiatsu - Thai Foot Massage
Nails