Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Skinn Dimitri James

 

Skinn Dimitri James Κάντε κράτηση online

  Skinn Dimitri James Κάντε κράτηση online

   Skinn Dimitri James

   Το παγκόσμιο προφίλ της SKINN είναι βασισμένο στη φιλοσοφία ότι το πιο σημαντικό στοιχείο ενός καλλυντικού είναι τα συστατικά του και το πώς επιδρούν αυτά στην εμφάνιση και στις αισθήσεις αυτού που το χρησιμοποιεί.
   Ο Dimitri James και η ομάδα του έχτισαν μια εταιρεία που επαυξάνει χωρίς συμβιβασμούς τα ενεργά συστατικά και μειώνει το κόστος της διαφήμισης δημιουργώντας έτσι έναν πολύ καλό συσχετισμό πραγματικής ποιότητας – τιμής για τους καταναλωτές.
   Συνεπής με αυτή τη φιλοσοφία της SKINN ο Dimitri James επέμενε να δημιουργήσει μια εταιρεία όπου ο πυρήνας της θα είναι οι επαγγελματίες μακιγιέρ και οι αισθητικοί. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα έχουν τον τελευταίο λόγο σε όσα αφορούν το καλλυντικό προϊόν και όχι οι διαφημιστές στα τμήματα προώθησης που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την δημιουργία επικοινωνιακών εικόνων παρά για την πραγματική αξία του προϊόντος. Για αυτόν το λόγο συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μακιγιέρ και αισθητικούς παγκοσμίως και προωθούμε τα καλλυντικά μας μόνο σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης. Αυτοί οι επαγγελματίες ακούνε και κατανοούν τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και εγγυώνται μια απευθείας σύνδεση μεταξύ των καταναλωτών και των εργαστηρίων μας στη Καλιφόρνια των Η.Π.Α.
   Η Καλιφόρνια είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιθυμητά μέρη στον κόσμο. Οι κυριότερες πτυχές της που γνωρίζει ο κόσμος είναι η κινηματογραφική βιομηχανία του Los Angeles (Hollywood), οι ατελείωτες παραλίες, τα θαλάσσια σπορ στον Ειρηνικό ωκεανό και η συνεχής ηλιοφάνεια κατά την διάρκεια του έτους. Ο κόσμος βλέπει τους κατοίκους της περιοχής αυτής υγιείς, αθλητικούς, φυσιολάτρες και χωρίς άγχος. Επιβεβαιώνουμε αυτή την πραγματικότητα και τοποθετούμε τους εαυτούς μας σαν
   -αρωγούς σε ένα χαλαρό τρόπο ζωής
   -καινοτόμους
   -ειδικούς στα φυτικά συστατικά
   – ταλαντούχους διασκεδαστές
   -εξειδικευμένους στα ευεργετικά φυτά, βότανα και φρούτα της Καλιφόρνια και του Ειρηνικού ωκεανού
   Η Καλιφορνέζικη κληρονομιά προσφέρει σε εμάς έναν έξοχο τρόπο διαφοροποίησης από τους ανταγωνιστές μας.
   Και καθώς η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας παραμένει το μοναδικό ζητούμενο για την SKINN, η καλιφορνέζικη εικόνα τους απελευθερώνει μια συναισθηματική ποιότητα απαραίτητη για την δημιουργία σχέσεων μακράς διάρκειας με τους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας οι καταναλωτές μπορούν ελεύθερα και εύκολα να μένουν κοντά σε αυτή, την υψηλής έμπνευσης, εικόνα.

    

   Περιποίησης Δέρματος

   Θεραπείες και Ενυδάτωση
   Καθαρισμός και Ενυδάτωση
   Μάτια
   Χείλη
   Σώμα
   Μακιγιάζ

   Πρόσωπο
   Χείλη
   Μάτια
   Βουρτσάκια