Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Skin Medical Secrets

Skin Medical Secrets

Το Skin Medical Secrets, στην καρδιά του Κολωνακίου, προσφέρει εξατομικευμένες αισθητικές υπηρεσίες δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής αντιμετωπίζοντας και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων φροντίδας του. Με επικεφαλής την Αγνή Αλμαπνοπούλου Δερματολόγο Αφροδισιολόγο και τους διακεκριμένους συνεργάτες Ιατρούς μας, η ομάδα Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής του Skin Medical Secrets, είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει τις πιο σύγχρονες θεραπείες, τις τελευταίες τεχνολογίες και την επιστημονική προσέγγιση, προσαρμοσμένες στην αισθητική φροντίδα με ασφαλή και ηθικό τρόπο. Η δέσμευσή μας στο άριστο αποτέλεσμα μαζί με την άρτια ενημέρωση του ασθενούς μας, βοηθούν στην επίτευξη της βέλτιστης υγείας του δέρματος και της εξωτερικής και εσωτερικής ομορφιάς.
Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης φροντίδας των ανθρώπων που εμπιστεύονται το Skin Medical Secrets παρέχονται επιπροσθέτως συμβουλές και εφαρμογές από εξειδικευμένους επιστήμονες συνεργάτες σε θέματα Αισθητικής Οδοντιατρικής, Αγγειοχειρουργικής, Καινοτόμου ιατρικής μεθόδου διακοπής του καπνίσματος και ημιμόνιμου αισθητικού και μετεγχειρητικού μακιγιάζ (μικροχρωμάτωση).
Το πρωταρχικό πλεονέκτημα του Skin Μedical Secrets αποτελούν αναμφισβήτητα η επιτυχής ένωση ανθρώπων, εμπειρίας, ηθικής και ιατρικών μηχανημάτων υψίστης τεχνολογίας με εγκρίσεις από παγκόσμιους οργανισμούς.

Πλαστική χειρουργική
Δερματολογία
Ενέσιμες Θεραπείες
Μη Επεμβατικές θεραπείες
Αισθητική
Οδοντιατρική

Διακοπή καπνίσματος