Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Salus Per Aqua

Salus Per Aqua

Το Salus Per Aqua ιδρύθηκε το 2002 μετά από μια εσωτερική μου ανάγκη να επεκτείνω, την ήδη υπάρχουσα δραστηριότητά μου, σε έναν νέο χώρο που να μπορώ να παρέχω εξειδικευμένες υπηρεσίες και ταυτόχρονα να βοηθάω με αυτό τον τρόπο όσους μας επισκέπτονταν να χαλαρώσουν και να αισθανθούν ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι!
Στόχος μας είναι να φροντίσουμε τον κόσμο που μας επισκέπτεται και μας εμπιστεύεται με όσο το δυνατό πιο ενημερωμένες τεχνολογικά θεραπείες και ταυτόχρονα σεβόμενοι τις προσωπικές ανάγκες του, τις αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ειλικρίνεια προσφέροντας τις κατάλληλες θεραπείες σε απόλυτα προσιτές τιμές!

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε προσαρμόζονται και διαμορφώνονται με εξειδικευμένα ατομικά πρωτόκολλα θεραπειών τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Σε μια εποχή που συνεχώς απαιτεί από εμάς να είμαστε σε σωματική και νοητική εγρήγορση αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε λίγες ώρες χαλάρωσης κι αναζωογόνησης.
Στη Νεα Φιλοθέη Αμαρουσίου δημιουργήσαμε ένα χώρο απόδρασης από το άγχος της καθημερινότητα!
Στόχος μας είναι να σας φροντίσουμε με όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες και συγχρονες θεραπείες ενω ταυτόχρονα σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπήρεσίες που προσαρμόζονται στις προσωπικές σας ανάγκες τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα!!
Είναι τιμή μας και χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ειλικρίνεια και απόλυτη οικονομική διαφάνεια!

Με εκτίμηση
Λιάνα Κόντου
Διπλωματούχος Τ.Ε.Ι Αθηνών Αισθητικής – Κοσμητολογίας
BTEC H.N.D in Beauty Therapy England

 

Γυναίκα

Lifting προσώπου με HIFU
Πρόσωπο
Σώμα
Τριχοφυΐα
Θεραπείες Spa
Περιποίηση Ακρων
Ιατρική Αισθητική

Ανδρας

Πρόσωπο
Σώμα
Τριχοφυϊα
Θεραπείες Spa