Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Saltic

 

Saltic Κάντε κράτηση online

  Saltic Κάντε κράτηση online

   Saltic

   Μετά απο πέντε χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας της SALTIC products στην Ελληνική αγορά και συνεχίζοντας,σε πείσμα των καιρών, που η ποιότητα έχει θυσιαστεί στο βωμό του χρήματος, στόχοι μας παραμένουν: η υψηλή ποιότητα, η αυθεντικότητα , η δημιουργία μοναδικών προϊόντων και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας!

   Προϊόντα διατροφής, μαγειρέματος, περιποίησης, άλατα μπάνιου, ομορφιάς και υγείας από 100% φυσικό ορυκτό αλάτι Ιμαλαίων

   Όπως είναι πλέον γνωστό η SALTIC είναι η πρώτη αλλα και η μόνη Ελληνική εμπορική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την εξόρυξη και την εμπορία ορυκτού άλατος (το γνωστό ως ροζ αλάτι Ιμαλαϊων). Αυτό διασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο και την ποιότητα στο προσφερόμενο αυθεντικό ορυκτό αλάτι Ιμαλαϊων Saltic αλλά και σε όλα μας τα προιόντα και στις καινοτόμες κατασκευές που έχουν βάση αυτό.
   Τα τρόφιμα άλλωστε είναι ο μεταφορέας της δύναμης της ζωής και της ενέργειας αλλά και μιάς αισθησιακής γευστικής εμπειρίας (δείτε τις προτεινόμενες συνταγές μας!).
   Η SALTIC products λοιπόν μεγαλώνει μετά απο δική σας απαίτηση με την δημιουργία νέων προϊόντων εμπιστοσύνης και δημιουργείται η σειρά SALTIC GOURMET με εκλεκτά προϊόντα πιστά πάντα στην φιλοσοφία μας!
   Όταν χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, που δεν περιέχουν όλα αυτά τα σημερινά συνθετικά – συντηρητικά μέσα τους, που δεν έχει «εκφυλιστεί η βιολογική ταυτότητα» τους από τις συνεχείς επεξεργασίες και μεταλλάξεις, αλλά διατηρώντας την αρμονία και την φυσική δύναμη της φύσης, τότε δεν μπορούν παρά να είναι θεραπευτικά και ωφέλιμα για τον άνθρωπο!
   Όλοι οι μέθοδοι και οι επεξεργασίες που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φυσικές και φιλικές προς το περιβάλλον μας.
   Σας ευχαριστούμε όλους για αυτή την μακρόχρονη αυθεντική σχέση, προσφέροντάς σας πάντα τα καλύτερα, στις καλυτερες τιμές!
   Οι Ιδρυτές της SALTIC

    

   Ορυκτό αλάτι Ιμαλαϊων Saltic

   Saltic Gourmet

   Ορυκτές Λάμπες-Ρεσό

   Health and Cosmetics

   Ορυκτό αλάτι για Ζώα

   Κατασκευές από Saltic

   Πλάκες ψησίματος-σφηνοπότηρα Bowl