Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Renaissance

Renaissance

Το κέντρο αισθητικής Renaissance εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 1999 , δηλαδή μετράει 16 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στη πόλη των Μεγάρων . Υπεύθυνη του κέντρου είναι η αισθητικός Γεωργακή Σοφία & συνυπεύθυνη η αισθητικός Γεωργακή Μάγδα .
Η άριστη επιστημονική μας κατάρτιση και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας σας εξασφαλίζουν την καλύτερη αντιμετώπιση κάθε αισθητικού προβλήματος στο πρόσωπο και στο σώμα σας . Οι θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζουμε θεωρούνται πρωτοποριακές ενώ ξεπερνούν τα όρια του “ καλλωπισμού ” και είναι επεμβατικές τόσο ώστε να έχουν θεραπευτικό αποτέλεσμα .
Εφαρμόζουμε : Ηλεκτρομαγνητικά πεδία για διέγερση του ινοβλάστη & παραγωγή κολλαγόνου σε πρόσωπο και σώμα .
Κρυολιπόλυση Lipofreeze για μόνιμη μείωση των αριθμών των λιποκυττάρων και πραγματική λιπογλυπτική.
Ραδιοσυχνότητες RF (Radio Frequency) για ισχυρή σύσφιξη στο πρόσωπο και στο σώμα (σε χαλαρούς προσαγωγούς, κοιλιά, μπράτσα κλπ) καθώς και εντυπωσιακή λιποδιάλυση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Cavitation για εξάλειψη του τοπικού πάχους (καινοτόμος μέθοδος αναίμακτης λιποαναρόφησης)
Μεσοθεραπεία ετερόλογη και αυτόλογη (RRP) με ταυτόχρονη δυνατότητα παρασκευής του δικού σας προσωποποιημένου ορού και τους αυξητικούς παράγοντες του σώματος (σε συνεργασία με τον μικροβιολόγο Ευστάθιο Σύρκο)
Fractional τεχνικές με εξειδικευμένα μεσοθεραπευτικά coctails
Τεχνολογία υπερήχων , που βελτιώνει θεαματικά τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου .
Τεχνολογία παλμικού φωτός L.H.Ε. (Light Heat Energy).
Τεχνολογία κρύου Laser (cold laser) για γέμισμα των ρυτίδων με υαλουρονικό .
Τεχνολογία μη ενέσιμης μεσοθεραπείας .
Πλαισιώνουμε τις θεραπείες μας με εφαρμογή επαγγελματικών καλλυντικών , όπου είναι αυτό απαραίτητο , ενώ συμβουλεύουμε κάθε γυναίκα σχετικά με την φροντίδα του προσώπου ή του σώματος , ακόμα κι αν δεν υπάρχει ανάγκη θεραπείας.

Θεραπείες Προσώπου
Θεραπείες Σώματος
Νέες επεμβατικές θεραπείες