Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Quatre Saisons Professional

 

Quatre Saisons Professional Κάντε κράτηση online

  Quatre Saisons Professional Κάντε κράτηση online

   Quatre Saisons Professional

   Το 1987 µια µικρή οµάδα ανθρώπων προερχόµενοι από µια µεγάλη φαρµακευτική εταιρεία δηµιουργήσαµε την Q.S. Professional µε αντικείµενο την παραγωγή και εµπορία ποιοτικών επαγγελµατικών καλλυντικών προϊόντων, µετατρέποντας την εµπειρία, τη γνώση και τη δηµιουργικότητα µας σε πράξη.
   Η µακρόχρονη παρουσία της Q.S. Professional και η συνεχής ανάπτυξή της βασίζονται στις αδιαπραγµάτευτες διαχρονικές αξίες της, όπως καινοτοµικά-ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, σεβασµός στη φύση, στους συνεργάτες της και στους καταναλωτές.
   Έτσι λοιπόν η Q.S. Professional στην προσπάθειά της για την όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των επαγγελµατιών αισθητικών, ακόµα και για τα ειδικότερα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν, δηµιούργησε και συνεχίζει να δηµιουργεί πλήρεις σειρές καλλυντικών προϊόντων, αλλά και αυτόνοµες µορφές(σειρά Classic), µε την ονοµασία Quatre Saisons.
   Όλα τα καλλυντικά προϊόντα της αποτελούνται από βιολογικές και βιοτεχνολογικές άυλες, φυτικής κυρίως προέλευσης, η δε διαδικασία παραγωγής και ο τρόπος συσκευασίας τους είναι αυστηρά επιστηµονικός, προκειµένου να εξασφαλιστεί η ποιότητά τους. Παράλληλα, χάρη στην τεράστια εµπειρία µας, αναλαµβάνουµε και την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων για λογαριασµό τρίτων(φασόν), παρέχοντας πλήρες service από την δηµιουργία(RND) έως το τελικό προϊόν.
   Όραµα µας είναι να συνεχίσουµε την έντιµη και δηµιουργική πορεία µας ατενίζοντας το µέλλον µε αισιοδοξία και συνέπεια στις αρχές µας. Αρχές που µας καθιέρωσαν σαν την εταιρεία leader στο χώρο των επαγγελµατικών καλλυντικών.

    

   Η Εταιρεία μα χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες τα Quatre Saisons Professional Cosmetics και τα Quatre Saisons Skin Care Dermocosmetics

   Quatre Saisons Professional Cosmetics

    

   Πρόσωπο
   Σώμα
   Αντηλιακά
   Ολοκληρωμένες Σειρές

    

   Quatre Saisons Skin Care Dermocosmetics

   Πρόσωπο
   Σώμα
   Ολοκληρωμένες Σειρές