Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Pylaia Boutique Hotel & Spa

 

Pylaia Boutique Hotel & Spa Κάντε κράτηση online

(0030) 22430 61070 / 61001 / (0030)6980 077875
http://www.pylaiahotel.gr/gr

  Pylaia Boutique Hotel & Spa Κάντε κράτηση online

  (0030) 22430 61070 / 61001 / (0030)6980 077875
  http://www.pylaiahotel.gr/gr

   Pylaia Boutique Hotel & Spa

   Η αρμονία της φύσης συναντά την Γαλήνη της θάλασσας
   Το Pylaia Boutique Hotel είναι ένα νέο, πολυτελές ξενοδοχείο (small luxury hotel) στο νησί της Αστυπάλαιας. Είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή Αστυπαλίτικη αρχιτεκτονική, ενώ το ύφος του είναι απόλυτα αφαιρετικό και μοντέρνο, με την κυριαρχία των ενιαίων χώρων και του λευκού στοιχείου. Η άνεση, η λειτουργικότητα, η διακριτικότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία της φιλοξενίας όλων των επισκεπτών.
   Το Pylaia Boutique Hotel απαρτίζεται απο το κεντρικό κτίριο που φιλοξενεί τις βασικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις (reception, τουριστικό κατάστημα, plori gourmet restaurant, συνεδριακό κέντρο, γυμναστήριο) και 5 μικρότερα κτίρια δύο ορόφων οπου στεγάζονται συνολικά 26 πολυτελή δωμάτια και σουίτες.
   Το Pylaia Boutique Hotel πήρε το όνομά του από το παλιό προσωνύμιο του νησιού της Αστυπάλαιας. Σύμφωνα με ιστορικές καταγραφές, οι ντόπιοι αποκαλούσαν το νησί της Αστυπάλαιας «Πυλαία» λόγω της μορφολογίας του, δηλαδή τους πολλούς όρμους που έχει το νησί, γνωστές και ως Πύλες.
   Το Pylaia Boutique Hotel βρίσκεται στην πανέμορφη γραφική Χώρα της Αστυπάλαιας, μόλις 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία όπου δεσπόζουν και διασώζονται σε διάταξη στη κορυφογραμμή 9 αλευρόμυλοι. Είναι κτισμένο σε μια πλαγιά και σε έκταση 2 στρεμμάτων, με θέα το Αιγαίο, και τους όρμους Αιχυλή, Άγιος Κωνσταντίνος, Πάπου και Τζανάκι. Σε απόσταση μόλις 300 μέτρων βρίσκεται μια από τις ομορφότερες και πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού, το Λιβάδι.

   Η Αστυπάλαια αποτελεί ιδανικό προορισμό για ήρεμες διακοπές. Φημίζεται άλλωστε για τις ήσυχες μεριές της, μακριά από τα πολύβουα πλήθη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, το υπέροχο φαγητό και φυσικά την κρυστάλλινη θάλασσα. Ευεξία… με όλη την σημασία της λέξεως. Το Pylaia’s Spa στην Αστυπάλαια είναι μια όαση ευεξίας, ηρεμίας και χαλάρωσης. Οι αποτελεσματικές θεραπείες και περιποιήσεις, καθώς και τα ειδικά μασάζ, που προσφέρει, βοηθούν τους επισκέπτες να αναζωογονηθούν και να ξεκουραστούν πραγματικά.