Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Philippos Xenia Hotel

 

Philippos Xenia Hotel Κάντε κράτηση online

  Philippos Xenia Hotel Κάντε κράτηση online

   Philippos Xenia Hotel

   Τοποθετημένο στην πόλη των Σερρών στη Βόρειο Ελλάδα, το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia είναι ένα σύγχρονο design ξενοδοχείο 4ων αστέρων το οποίο βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης των Σερρών, στην προνομιακή θέση του πρώην ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ, σε μία τοποθεσία που προσδίδει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της γαλήνης και της καταπράσινης φύσης ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης αλλά μακριά από το θόρυβο του κέντρου, συνδυάζοντας έτσι την πιο προνομιακή τοποθεσία από τα ξενοδοχεία στις Σέρρες.
   Το PHILIPPOS Xenia είναι ένα ξενοδοχείο σύγχρονο και πρωτοποριακά σχεδιασμένο από το γνωστό διακοσμητή Γιώργο Τσιρωνά και τους συνεργάτες του. Η αρμονική συνύπαρξη της λιτής και μοντέρνας αισθητικής σε γήινους τόνους και των εντυπωσιακών αρχιτεκτονικών στοιχείων, χαρακτηρίζουν το PHILIPPOS Xenia ως ένα Design Hotel, που εκπλήσσει με την απλότητα της πολυτέλειας του.
   Το ξενοδοχείο σπα PHILIPPOS Xenia στην πόλη των Σερρών, διαθέτει μεγάλο και πολυτελές πλήρως εξοπλισμένο κέντρο σπα και ευεξίας με μια μεγάλη πισίνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναζωογονήσουν πνεύμα, σκέψη και σώμα. Το πολυτελές ξενοδοχείο στις Σέρρες PHILIPPOS Xenia, καλωσορίζει τους επισκέπτες για μοναδικά χαλαρωτική εμπειρία σπα στο συγκρότημα Asana Health & Fitness Club, της Ελένης Πετρουλάκη-Ivic.
   Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον, που δημιουργεί αίσθηση ευεξίας σε όλους τους επισκέπτες. Αναμφισβήτητα το PHILIPPOS Xenia Hotel αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσους θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της «ευ ζην» φιλοξενίας στην πόλη των Σερρών.

   ΣΠΑ & ΕΥΕΞΙΑ

   ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ-ΣΠΑ ASANA, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-IVIC

   Η συνεχής αναζήτηση για την τελειότητα, τόσο στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όσο και στην άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών, οδήγησε το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia στη συνεργασία με την εταιρεία ASANA Eλένη Πετρουλάκη – Ivic, για τη δημιουργία ομώνυμου Health & Fitness Club στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ASANA Health & Fitness Club λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με Jacuzzi, σάουνες και χαμάμ, αίθουσες για ομαδικά μαθήματα yoga/pilates/fitness, αίθουσα προσωπικής προπόνησης με μηχανήματα δόνησης και όργανα γυμναστικής, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και αίθουσα μασάζ.

   Το ξενοδοχείο PHILIPPOS Xenia προσφέρει μέσω του ASANA Health & Fitness Club μια ολοκληρωμένη πρόταση αναζωογονητικών διακοπών στους επισκέπτες που επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία της σωματικής και πνευματικής ευεξίας και χαλάρωσης. Τόσο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, όσο και τα μέλη του ASANA Health & Fitness Club έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οποιονδήποτε συνδυασμό ειδικών προγραμμάτων άθλησης, ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης, που προσφέρονται πάντα υπό την καθοδήγηση ομάδας εξειδικευμένου προσωπικού.

   ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑ & ΕΥΕΞΙΑΣ

   Το πλήρως εξοπλισμένο κέντρο σπα και ευεξίας του ξενοδοχείου PHILIPPOS Xenia hotel στις Σέρρες, παρέχουν τις ακόλουθες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες:

   Πισίνα

   Τζακούζι

   Χαμμάμ

   Σάουνα

   Αίθουσες Μασάζ

   Γυμναστήριο

   Αίθουσα Προγραμμάτων

   Υπηρεσίες Μασάζ

   Ιδιωτική Προπόνηση

   Ομαδικά Προγράμματα