Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Philip Martin’s

 

Philip Martin’s Κάντε κράτηση online

  Philip Martin’s Κάντε κράτηση online

   Philip Martin’s

   Η Philip Martin’s ιδρύθηκε το 1987 στην Ιταλία (με έδρα την Vicenza) από το Mauro Trimigliozzi ο οποίος μέχρι την ίδρυση της εταιρείας είχε χαράξει μία μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των φυτικών καλλυντικών. Το εμπορικό της σήμα αποτελείται από τα ονόματα των παιδιών του για τον οποίο συμβολίζουν την αγνότητα.
   Σήμερα τα προϊόντα Philip Martin’s διατίθενται σε όλα τα κέντρα ανά την υφήλιο όπως την Ρώμη, το Παρίσι, την Νέα Υόρκη κλπ. Διεθνώς φημισμένοι εμπορικοί χώροι οπως τα HARROD’S στο Λονδίνο και επώνυμα κομμωτήρια έχουν ήδη εμπιστευτεί τα προϊόντα και την φιλοσοφία μας.

   H φιλοσοφίας μας

   Ο άνθρωπος, η ομορφιά και το φυσικό περιβάλλον θέλουμε να βρίσκονται σε συνεχή αρμονία. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας που μας καθοδηγεί να δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα που προσφέρουν εκπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα. Η Philip Martin’s δεν είναι μια ακόμη σειρά επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, αλλά ένας διαφορετικός τρόπος ζωής.

   Η αποστολής μας

   Αποστολή μας είναι η απόλυτη φροντίδα των μαλλιών, μέσα από την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, της μακροχρόνιας εμπειρίας μας και των προσεκτικά επιλεγμένων φυσικών συστατικών. Θέλοντας να φανούμε αντάξιοι της δέσμευσή μας, καταβάλλουμε προσπάθεια όχι μόνο για τη δημιουργία και διανομή premium επαγγελματικών προϊόντων, αλλά και στη χρήση υλικών φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία.

   HAIR COLLECTION

   Shampoos
   Rinses
   Styling
   Treatments
   COLOR IS LIFE

   Organic Base Color
   Cream Color
   Color IT
   SKIN COLLECTION
   Face
   Body