Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Philab Cosmetics

 

Philab Cosmetics Κάντε κράτηση online

  Philab Cosmetics Κάντε κράτηση online

   Philab Cosmetics

   Philab

   phi [Φ]
   Το Ελληνικό γράμμα Φ, συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, το χρυσό λόγο 1,618. Ο χρυσός λόγος βρίσκεται στη φύση και έχει εφαρμοστεί σε ποικίλους τομείς της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η παρουσία του χρυσού λόγου δημιουργεί μια αίσθηση ισορροπίας, αρμονίας και ομορφιάς. Η Philab εμπνέεται από το χρυσό λόγο προκειμένου να δημιουργήσει αποτελεσματικά, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.
   Σκοπός

   Σκοπός της Philab είναι η δημιουργία των πιο αποτελεσματικών και ποιοτικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος, χωρίς περιορισμούς στο κόστος της σύνθεσης, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα ενεργά συστατικά απ’ όλο τον κόσμο.
   Οι τρεις αρχές μας
   Για την επίτευξη του σκοπού της, η Philab αναπτύσσει όλα της τα προϊόντα στηριζόμενη σε τρεις βασικές αρχές:
   1. Aποτελεσματικότητα
   Η αποτελεσματική δράση των προϊόντων Philab οφείλεται στους παρακάτω τρεις λόγους:
   * στη χρήση ενεργών συστατικών με κλινικές μελέτες βάσει των οποίων έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους
   * στη συμμετοχή των ενεργών συστατικών στις φόρμουλες Philab αποκλειστικά και μόνο στο ποσοστό των κλινικών τους μελετών
   * στο συνδυασμό υψηλού αριθμού ενεργών συστατικών σε κάθε προϊόν, προκειμένου τα προϊόντα Philab να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά αλλά και πολυλειτουργικά.
   2. Ποιότητα
   Κάθε προϊόν Philab έχει σχεδιαστεί με τα πιο προηγμένα και καινοτόμα ενεργά συστατικά, τα οποία προέρχονται από κορυφαία εργαστήρια σε παγκόσμια κλίμακα.
   Πολλά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες Philab είναι βασισμένα σε μελέτες που έχουν αποσπάσει βραβεία Nobel Ιατρικής και Χημείας, καθώς επίσης και διεθνή βραβεία όπως:
   European Cosmetics Innovation Prize
   Swiss Technology Award
   Health & Beauty America Technology Award
   Thomas Alva Edison Patent Award
   Τα προϊόντα Philab παρασκευάζονται στην Ελλάδα σύμφωνα με τους Κανόνες Καλής Παρασκευής (GMP).
   3. Ασφάλεια
   Στο πλαίσιο της ανάπτυξης ασφαλών προϊόντων, η Philab δεν χρησιμοποιεί στις φόρμουλές της, τα παρακάτω: parabens, πετρελαϊκά παράγωγα, ζωικά παράγωγα, αρώματα με αλλεργιογόνα, propylene glycol, συνθετικές χρωστικές ουσίες
   Όλα τα προϊόντα Philab έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς δερματολογικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους, σύμφωνα με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
   Τα προϊόντα Philab συσκευάζονται σε περιέκτες από ειδικό ‘violet’ γυαλί το οποίο λειτουργώντας ως φυσικό φίλτρο μπλοκάρει τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UV, προστατεύει και διατηρεί την ποιότητα των ευαίσθητων και πολύτιμων ενεργών συστατικών που εμπεριέχονται σε όλα τα προϊόντα Philab.

    

   Προϊόντα

   Cleanse
   Protect
   Prevent
   Correct