Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

pHformula

 

pHformula Κάντε κράτηση online

  pHformula Κάντε κράτηση online

   pHformula

   Η pHformula είναι η πρώτη φαρμακο-κοσμετολογική σειρά αναδόμησης του δέρματος, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ κοσμετολογίας και ιατρικών συνταγών.
   Oλες οι εξελίξεις σχετικά με την αναδόμηση του δέρματος βασίζονται στην πρόσφατη τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο έχει εισαχθεί στη επαγγελματική αγορά περιποίησης του δέρματος, παρέχοντας έτσι την ιδανική ευκαιρία στον επαγγελματία περιποίησης του δέρματος να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
   Το σύστημα θεραπειών της pHformula βασίζεται στη τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος.
   Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι τελείως διαφορετικός από τα παραδοσιακά peelings. Τα peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος, ενώ η ελεγχόμενη αναδόμηση προκαλεί κυρίως την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του.
   Η pHformula δημιουργήθηκε ως δερματολογικό σύστημα αναδόμησης, που θεραπεύει επιτυχώς δερματικές παθήσεις, όπως τη πρόωρη γήρανση, την υπερμελάχρωση, την ακμή και τη ροδόχρου ακμή.
   Η pHformula είναι διαθέσιμη σε κορυφαία medi-spas και προηγμένα κέντρα περιποίησης του δέρματος σε όλη την υδρόγειο.
   Δεδομένου ότι η δημοτικότητα των ιατρικών spas βρίσκεται σε μια σχετική αύξηση παγκοσμίως, ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες, κάνοντας μια μετάβαση στην σταδιοδρομία τους, επιλέγουν να εργάζονται με συνδυασμένη ιατρική ομοειδών προϊόντων με στόχο να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, η pHformula είναι η ιδανική γραμμή αναδόμησης του δέρματος για τα Medi-Spa, που απασχολούν πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους και αισθητικούς.

    

   Προϊόντα
   Θεραπείες Αναδόμησης Δέρματος