Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Personal Group by G. Papadimakis

 

Personal Group by G. Papadimakis

Personal Group by G. Papadimakis

Ο Γιώργος Παπαδημάκης, μετά από μια πολυετή πορεία στον χώρο του αθλητισμού και της γυμναστικής, επιστρέφει με καινούριο χώρο το Personal Group by G. Papadimakis, καινούριες ιδέες στον τομέα της άσκησης και καινούριες προτάσεις personal training, με στόχο την σωστή εκγύμναση σώματος και νου.

Με μια μακρά πορεία στον χώρο του personal training και έχοντας αναλάβει να γυμνάσει πολλούς γνωστούς celebrities, ο Γιώργος συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του σε εκείνους που επιθυμούν να γυμναστούν αποδοτικά, με στόχο την ευεξία, την μυϊκή ενδυνάμωση, την απώλεια βάρους και την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης στο Personal Group by G. Papadimakis.

Έχοντας συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γιώργος Παπαδημάκης ακολουθεί γραμμή ουσιαστικής προπόνησης κατά την ενασχόλησή του με τον ασκούμενο, χρησιμοποιώντας πρακτικές βασισμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σώματος και οργανισμού και χτίζοντας για τον καθένα προσωπικά το δικό του, μοναδικό πρόγραμμα γυμναστικής, που θα οδηγήσει σε άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το Personal Group by G. Papadimakis, βασίζεται στα ωριαία καθημερινά ραντεβού σύμφωνα με το προσωπικό σας πρόγραμμα. Γι’ αυτό όταν στο Personal Group by G. Papadimakis λένε personal training, το εννοούν. Κάθε μέλος έχει την δυνατότητα να γυμναστεί και να αναζωογονηθεί κάτω από άριστες συνθήκες. Υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την προπόνηση σας με Personal Trainer.

Στις εγκαταστάσεις του Personal Group by G. Papadimakis μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα αερόβια μηχανήματα (διάδρομοι, ελλειπτικά), εξειδικευμένο μηχάνημα για όλο το σώμα με ανταπόκριση και στα άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με Pilates, αίθουσα με στρώματα, μπάλες, αλτήρες και λάστιχα για σύσφιξη, πολυμηχανήματα για άντρες και γυναίκες, 3 πλατφόρμες δόνησης original Power Plate, διαμορφωμένο χώρο για Relax massage – διατάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρα.

Το προσωπικό του Personal Group by G. Papadimakis βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο προπονητικό σύστημα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, ευρέως αποδεκτές μεθόδους προπόνησης, με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της άσκησης, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τους στόχους του ασκούμενου, αλλά και τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Οι γυμναστές του Personal Group by G. Papadimakis ασχολούνται αποκλειστικά με εσάς, κατανοούν τις ανάγκες σας και σας βοηθούν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Ο τρόπος λειτουργίας είναι σχεδιασμένος, έτσι ώστε η γυμναστική να μπει στην καθημερινότητά σας με ευχάριστο τρόπο και να γίνει μέρος της ζωής σας, ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί σε όλες τις πτυχές της.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα – Παρασκευή : 08:00 – 22:00
Σάββατο : 10:00 – 18:00
Κυριακή : Κλειστά

CrossFit
Zumba
Yoga
Kinesis
Personal Training
Power Plate
Pilates
Reformer
TRX-G