Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Pelias

 

Pelias Κάντε κράτηση online

22830-31931 , 6947607453
http://www.pelias.org/

  Pelias Κάντε κράτηση online

  22830-31931 , 6947607453
  http://www.pelias.org/

   Pelias

   pelias (πελιάς) – Η ονομασία του περιστεριού από τους αρχαίους Έλληνες

   Το Pelias ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΖΩΗΣ, είναι ένα ολιστικό κέντρο αναψυχής που στεγάζεται σε ένα οικοδόμημα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Είναι χτισμένο με φροντίδα και αγάπη για να φιλοξενεί δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την δημιουργική , θεραπευτική έκφραση του σώματος και της ψυχής.

   Το Pelias βρίσκεται σε μια λοφοπλαγιά πάνω από την καταπράσινη Καρδιανή, ένα από τα ωραιότερα χωριά της Τήνου. Η Καρδιανή κατοικείται από την αρχαιότητα –αυτό μαρτυρούν τάφοι της γεωμετρικής περιόδου που έχουν βρεθεί εδώ- και σήμερα χαρακτηρίζεται ως παραδοσιακός οικισμός. Εναρμονισμένο απόλυτα με την αισθητική της περιοχής, το Pelias απλώνεται σε ένα τηνιακό κτήμα –αγροικιά- με αλώνι και περιστεριώνα, και απέχει ελάχιστα από την πηγή που τροφοδοτεί με νερό την Καρδιανή.

   Στον πολύ προσεγμένο και μελετημένο χώρο του Pelias , δημιουργήθηκαν με απόλυτο  σεβασμό στον τόπο , για την πλήρη εναρμόνιση του με τη φύση

   • μια αίθουσα σεμιναρίων, με πέτρινα υπέρθυρα και με ξύλινο δάπεδο, ειδικά σχεδιασμένη για μαθήματα ενσυνείδητης άσκησης και χορού, βιωματικά εργαστήρια σεμινάρια συμπληρωματικών θεραπειών και άλλα
   • μια αίθουσα καφέ που προσφέρει ροφήματα, τοπικά εδέσματα και ξεκούραση, σε όλους τους συμμετέχοντες των δραστηριοτήτων και
   • μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και στα γειτονικά Κυκλαδονήσια, μια απόλαυση όρασης και ψυχής.

   Pelias (Πελιάς) ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες το περιστέρι που ονόμασε τον χώρο αυτό, μιας και στο κτήμα φιλοξενείται ένας τοπικός και παραδοσιακός περιστεριώνας , που κατοικούν ακόμη και σήμερα τα χαρακτηριστικά λευκά Τηνιακά περιστέρια.

   Το Pelias είναι διαθέσιμο σε ομάδες που θα ήθελαν να στεγάσουν τις δραστηριότητές τους και ανοιχτό σε ιδέες και δημιουργίες των ανθρώπων του τόπου.

   Ο χώρος είναι προσβάσιμος με πλοίο ή καταμαράν από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά. Το Pelias απέχει μόνο 15 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Τήνου. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τον Πύργο κάνει στάση απέναντι από την είσοδο του κέντρου. Μπορείτε επίσης αν επιθυμείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι στο λιμάνι.

   Η ομάδα δασκάλων του Pelias καθώς και η Μαρκέλλα Καραμαούνα , που οραματίστηκε και πραγματοποίησε όλη αυτή τη μαγευτική όαση , δέχονται όλους τους επισκέπτες με θέρμη και με μια ανοιχτή αγκαλιά , έτοιμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

   Το Pelias παραμένει ανοικτό από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.

   Η ομάδα του Pelias προσφέρει πλήθος θεραπειών αλλά και βιωματικών εμπειριών που βοηθούν στην καλύτερη εσωτερική γαλήνη των συμμετεχόντων , αλλά προσθέτουν και στην καθημερινή τους ζωή ισορροπία και χαρά.

   Refined Pilates
   Χάθα Γιόγκα με Ιερό Ήχο
   Ρέικι
   Συστημική Αναπαράσταση
   Εικαστική θεραπεία
   Εξισορρόπηση με Ήχο
   Ανθοθεραπεία
   Positive Coaching