Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Panda στο νερό

 

Panda στο νερό Κάντε κράτηση online

  Panda στο νερό Κάντε κράτηση online

   Panda στο νερό

   Το  Panda στο νερό είναι ένας εξειδικευμένος χώρος υδάτινης απασχόλησης, όπου δημιουργήθηκε για τους μικρούς φίλους με πολύ αγάπη και σεβασμό. Μέσα από το παιχνίδι με τα παιδιά στο νερό επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι των προγραμμάτων του Panda στο νερό , όπως άσκηση, διασκέδαση, χαλάρωση και ευεξία.

   Όλα τα τμήματα που λειτουργούν στο Panda στο νερό είναι ολιγομελή και χωρίζονται σύμφωνα με την ηλικία των μικρών επισκεπτών αλλά και το κολυμβητικό τους επίπεδο.

   Tα προγράμματα κολύμβησης βρεφών και νηπίων στο Panda στο νερό έχουν καλά οργανωμένο σχεδιασμό μαθήματος και ως κύριο στόχο έχουν την καλή προσαρμογή των παιδιών στο νερό , καθώς και την εκμάθηση κολύμβησης με βάση το παιχνίδι.

   Όλα τα τμήματα που λειτουργούν στο Panda στο νερό είναι ολιγομελή και χωρίζονται σύμφωνα με την ηλικία των μικρών επισκεπτών αλλά και το κολυμβητικό τους επίπεδο.

   Στο χώρο του Panda στο νερό λειτουργεί μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα , όπου η θερμοκρασία νερού είναι κατάλληλη για τους μικρούς επισκέπτες , στους 32 ο C και το βάθος φαντάζει ιδανικό στα 1,10m.

   Οι  υπεύθυνοι και προπονητές των προγραμμάτων είναι άρτια καταρτισμένοι ,πτυχιούχοι φυσικής αγωγής και κάτοχοι διπλώματος ναυαγοσωστικής. Επίσης το προσωπικό του Panda στο νερό έχουν πιστοποίηση ως προπονητές Baby Swimming.

   Η διαδικασία απολύμανσης του νερού γίνετε με τον πιο φυσικό τρόπο δηλαδή με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης άλατος όπου εμποδίζει το σχηματισμό βακτηριδίων και άλγεων, ενεργώντας με ένα φυσικό τρόπο στο ανθρώπινο δέρμα. Η χαμηλή συγκέντρωση άλατος, προλαμβάνει τις μολύνσεις των ματιών και του δέρματος , προστατεύει την τρίχα και δεν αποχρωματίζει τα ρούχα κολύμβησης διότι δεν χρησιμοποιείται καθόλου χλώριο.

   Στο χώρο του Panda στο νερό υπάρχει μια αίθουσα αναμονής στον ημιώροφο του κτιρίου , όπου οι γονείς και οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν αμφιθεατρικά τα προγράμματα που γίνονται.

   Τέλος, το υπόγειο parking  του Panda στο νερό διευκολύνει στα τμήματα της βρεφικής κολύμβησης , κάνοντας την επίσκεψη στο χώρο ευχάριστη και άνετη για μικρούς και μεγάλους!

    

   Baby Swimming
   Aqua Aerobic
   Παιδικά Πάρτυ