Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

OneLife Personal Training Health Club

 

OneLife Personal Training Health Club

OneLife Personal Training Health Club

Το OneLife Personal Training Health Club είναι το πρώτο γυμναστήριο στην Ελλάδα που είναι εξ ‘ολοκλήρου διαμορφωμένο με βάση την ατομική προπόνηση και με σκοπό τα άμεσα αποτελέσματα ακόμη και για τον πιο απαιτητικό πελάτη, με τα στάνταρ των μεγαλύτερων Personal Training Health clubs στον κόσμο.  Ακόμα προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες ομαδικών προγραμμάτων ( Ζumba, Pilates, Yoga, Aerial Yoga, παιδικά προγράμματα όπως Ζumba kids και μπαλέτο – ballet ) και συνδρομή ελεύθερης προπόνησης από 1 έως 12 μήνες με υψηλές παροχές.

Στο OneLife Personal Training Health Club ο αθλούμενος μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές κινήσεις και εντάσεις ασκήσεων συγκριτικά με ένα απλό γυμναστήριο, όπου οι κινήσεις πάνω στα μηχανήματα και στα ελευθέρα βάρη είναι τυποποιημένες και χωρίς επίβλεψη, άρα μετά την πρώτη προπόνηση παύει το σώμα να έχει παραπάνω ερεθίσματα και η βελτίωση του είναι χαμηλή έως και μηδαμινή. Αντιθέτως, στο OneLife Personal Training Health Club  τα ερεθίσματα που έχουμε σε κάθε προπόνηση λόγω τον διαφορετικών εντάσεων και κινήσεων  είναι διαφορετικά, έτσι ο αθλούμενος σε οποιοδήποτε επίπεδο και να είναι, έχει συνεχή βελτίωση .

Στο OneLife Personal Training Health Club  θα γυμναστείτε με τους πιο έμπειρους Personal Trainers και σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό που διαθέτουν η προπόνηση θα αποτελέσει για εσάς ένα είδος διασκέδασης για να πετύχετε τους στόχους σας.

Οι διαφορές του  OneLife Personal Training Health Club από όλα τα υπόλοιπα κέντρα ή studios είναι :

  1. Η 15 ετής εμπειρία
    2. Το πλήρες εκπαιδευμένο προσωπικό, γυμναστές  ( ΤΕΦΑΑ ) και εκπαιδευμένοι στην ακαδημία του ONELIFE, εξειδικευμένοι στις τελευταίες μεθόδους Personal Training.
    3. Ο εξοπλισμένος χώρος με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά όργανα εκγύμνασης Personal Training στην Ελλάδα.
    4. Το πλήρες προπονητικό μας πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από τα πιο σύγχρονα κέντρα εκγύμνασης στον κόσμο.

Ελάτε στο OneLife Personal Training Health Club και απολαύστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα σε έναν από τους καλύτερους χώρους στην Αθήνα.

Personal Training
Ομαδικά στην αίθουσα
Συνδρομές