Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ονειρο Ζαχλωρούς Resort & Spa

 

Ονειρο Ζαχλωρούς Resort & Spa

Ονειρο Ζαχλωρούς Resort & Spa

Στα Καλάβρυτα, στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Ζαχλωρούς, στην Κάτω Ζαχλωρού, βρισκεται το Όνειρο Ζαχλωρούς το οποίο απέχει 180 χλμ. από την Αθήνα. Το κατάλυμα μας είναι χωμένο μέσα στην πυκνή βλάστηση στο φαράγγι του Βουραϊκού, ένα από τα ωραιότερα φυσικά αξιοθέατα στα Καλάβρυτα καθώς και ολόκληρης της χώρας μας.

Η γραφικότητα της περιοχής συνεχίζεται με τρόπο ιδανικό, καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκεται ο σταθμός του ΟΣΕ απ’ όπου περνάει ο οδοντωτός, ένα all time classic της περιοχής: Είναι το τρενάκι προς Διακοπτό και Καλάβρυτα, το οποίο αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, έχει φτάσει η ώρα να δοκιμάσετε.

Η απόσταση του Όνειρο Ζαχλωρούς από τα Καλάβρυτα (το κέντρο της πολής) είναι μόλις 5 χλμ, 15 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και 30χλμ. από το Διακοπτό.
Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις φυσικές ομορφιές του χωριού και να επισκεφθεί τα ιστορικά Καλάβρυτα με τις γνωστές σε όλους Μονές της Αγίας Λαύρας και του Μέγα Σπηλαίου που απέχουν από το χωριό 3 και 8 χλμ. αντίστοιχα. Επίσης ένα από τα must-see στην περιοχή, είναι το διάσημο Σπήλαιο των Λιμνών, κοντά στο χωριό Καστριές που απέχει μόλις 17 χλμ από το κατάλυμα μας.
Συνδυάζοντας την παραδοσιακή φιλοξενία μας με τη σύγχρονη αντίληψη παροχής υπηρεσιών, δημιουργήσαμε το “Όνειρο Ζαχλωρούς“ που αποτελείται από πολυτελής πέτρινες κατοικίες, ταβέρνα, καφετέρια, spa, gym, boutique παραδοσιακών προϊόντων, αίθουσα συνεδρίων και mini market για να κάνουμε ευχάριστη και άνετη τη διανομή σας στη Κάτω Ζαχλωρού Καλαβρύτων.
Το Όνειρο Ζαχλωρούς λειτουργεί όλες τις μέρες του χρόνου προσφέροντας υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες. Πάντα έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του επισκέπτη, αποτελεί ιδανική επιλογή φιλοξενίας στα Καλάβρυτα τόσο για τουρίστες όσο και για επαγγελματίες. Συγκαταλεγόμαστε στα καλύτερα καταλύματα στα καλαβρυτα και αυτό είναι αποτέλεσμα πολλών ετών δουλειάς.
Πρώτο μελημά μας είναι να κρατάμε του επισκέπτες μας ευχαριστημένους.

Spa
Gym

Παραδοσιακή ταβέρνα

Καφετέρια

Αίθουσα Συνεδριάσεων

Παραδοσιακά προϊοντα