Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ομικρον

Ομικρον

Σε εντυπωσιακό χώρο, το Ομικρον σας προκαλεί να το ανακαλύψετε τόσο λόγο της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, όσο και για τις άρτια συνδυασμένες και ελαφριές γεύσεις.
Ο χώρος είναι διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα και έναν ιδιαίτερα μεγάλο κήπο. Η διακόσμηση αποτελεί ένα συνδυασμό μοντέρνας πολυτέλειας και κομψής απλότητας.
Τα γήινα, θερμά χρώματα κυριαρχούν, ενώ οι πολυάριθμοι χρυσοί κύκλοι τοποθετημένοι σε πολλές εκδοχές στο χώρο, σκορπούν λεπτές λάμψεις και θυμίζουν το όνομα του εστιατορίου. Με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε ξενοδοχείο ευρωπαϊκής μητρόπολης και έχοντας ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα ασιατικού πολιτισμού, ισορροπεί μεταξύ λεπτών αντιθέσεων, δίνοντας ως αποτέλεσμα έναν αληθινά elegant χώρο.
Η κουζίνα είναι φιλική και ιδιαιτέρως μυρωδάτη. Τα υλικά είναι πάντα φρέσκα, ενώ πολλά από αυτά είναι βιολογικής καλλιέργειας. Την επιμέλεια των νέων μας γεύσεων ανάλαβαν δύο πολύ ταλαντούχοι chef o Σάββας Κοντούδης & ο Γιώργος Ζευγολατάκος, ενώ την εκτέλεση των συνταγών στην κουζίνα εξακολουθεί να πετυχαίνει η chef Κωνσταντίνα Γκίνη με την οποία ο Όμιλος Καστελόριζο έχει πετυχημένες συνεργασίες τόσο στο Όμικρον όσο και στο Φλοίσβο και τους Ορίζοντες Λυκαβηττού.
Εκείνο που θέλαμε να δώσουμε αφουγκρασμένοι τις ανάγκες των πελατών μας είναι ένας κατάλογος που θα περιλαμβάνει πανδαισία γεύσεων στην κυριολεξία παρμένες από τη γη και τη θάλασσα.
Στο Όμικρον θα ζήσετε την εμπειρία της αληθινής κουζίνας, απολαμβάνοντας την γευστική μας πανδαισία τόσο το καλοκαίρι στον ωραιότερο κήπο – όαση των Βορείων Προαστίων, όσο και τον χειμώνα στον πολύ ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό μας χώρο με δύο επιβλητικά τζάκια που δημιουργούν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα συνοδεύει το δείπνο ή το γεύμα σας.
Απολαύστε το κρεσέντο στην απήχηση των γεύσεων της αληθινής κουζίνας… στο Ομικρον.

Η πείρα ετών στη διοργάνωση εκδηλώσεων, το εξειδικευμένο σέρβις, οι καλαίσθητοι χώροι και ο επαγγελματισμός μας σας δίνει όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία κάθε εκδήλωσής σας.
Μία επαφή με το εξειδικευμένο στις εκδηλώσεις προσωπικό μας θα σας δώσει την αίσθηση εμπιστοσύνης που χρειάζεστε σε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας εκδηλώσεις.
Επικοινωνήστε με το Τμήμα Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Καστελόριζο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ότι ακριβώς χρειάζεστε για μία ολοκληρωμένη εταιρική εκδήλωση ή ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτυ.