Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Olotropiki Spa -City Gold Spa Κολωνάκι

 

Olotropiki Spa -City Gold Spa Κολωνάκι

Olotropiki Spa -City Gold Spa Κολωνάκι

Η City Gold Spa υποστηρίζοντας την νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται τη γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά.
Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπούς που δεν έχετε γευτεί.
Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων άνθεων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.
Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Η χρήση πολύτιμων συστατικών σε θεραπείες!

Είναι γνωστό πλέον ότι από την αρχαιότητα ήξεραν πως κάποια πολύτιμα συστατικά χρησίμευαν στην καταπολέμηση της γήρανσης και στην διατήρηση της ομορφιάς και της νεότητας. Κάποια από αυτά τα έδινε η φύση όπως το μέλι, ο ευκάλυπτος, το λάδι και το τριαντάφυλλο. Άλλα πάλι τα έφτιαχνε ο άνθρωπος με υλικά που έπαιρνε από την φύση, όπως το μαύρο σαπούνι και ο πηλός.

Ο χρυσός επίσης χρησίμευε για την ενεργοποίηση του chi! H OLOTROPIKI φέρνει σε εσάς όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά μέσα από τις θεραπείες τις και σας δείνει την δυνατότητα να νιώσετε πιο νέοι και αναζωογονημένοι από ποτέ!

Πρόσωπο
Σώμα - Ακρα
Θεραπείες