Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Oliveway

Oliveway

Η Oliveway είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών με πάθος την εκμετάλλευση των πολύτιμων θησαυρών της φύσης για τη δημιουργία φυσικών, αποτελεσματικών, καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας.
Η έμπνευσή μας είναι το πιο πολύτιμο δώρο της φύσης, το παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης και αιώνιας δύναμης, η ελιά, που φέρνει χαρά, αρμονία και αγνότητα.
Με οδηγό τη φιλοσοφία και τις αξίες της, η εταιρεία ενεργεί κοινωνικά και οικολογικά υπεύθυνα.
Η Oliveway με καινοτόμους τρόπους προσεγγίζει την εταιρική κοινωνική ευθύνη: περιβάλλον, κοινωνία, πολιτισμός, αγορά, εργασιακό περιβάλλον.
Έτσι συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για το παρόν και τις μελλοντικές γενιές, συνδυάζοντας την οικονομική ανάπτυξη με την κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη.
Η φιλοσοφία πράσινων συστατικών της Oliveway δεν χρησιμοποιεί GMOs (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς) και συντηρητικά σχήματα με βάση τα parabens στα προϊόντα της.
Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε είναι ανακυκλώσιμα και στο μικρότερο δυνατό βάρος και όγκο.
Τα προϊόντα της Oliveway αναπτύχθηκαν σύμφωνα με την πιο προηγμένη τεχνολογία και προοδευτική έρευνα. Βότανα και βιοτεχνολογικά συστατικά περνούν από αυστηρούς κλινικούς και δερματολογικούς ελέγχους με απώτερο σκοπό την απόλυτη ασφάλεια και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όλα τα προϊόντα της Oliveway είναι δερματολογικά ελεγμένα χωρίς συντηρητικά, GMOs και ορυκτέλαια, εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς.
Η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται τόσο στα αποτελέσματα της θεμελιώδους και εφαρμοσμένης έρευνάς μας καθώς και τη δέσμευσή μας στην ανάδειξη των ιδιοτήτων των Ελληνικών βοτάνων και φυτών. Ιδιαίτερη προσοχή επιδεικνύεται στη χρησιμοποίηση του μεγαλύτερου δυνατού ποσοστού φυσικών και βιολογικά πιστοποιημένων συστατικών και στην αποφυγή χρήσης χημικών ουσιών όπως τα mineral oil, οι σιλικόνες, τα parabens, η προπυλενογλυκόλη, κ.ά. Οι ουσίες αυτές αντικαθίστανται με ηπιότερα συστατικά φυσικής προέλευσης.
Αναδεικνύουμε τις ιδιοτήτες των Eλληνικών βοτάνων και φυτών, χρησιμοποιούμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό φυσικών και βιολογικά πιστοποιημένων συστατικών και αποφεύγουμε τη χρήση χημικών ουσιών όπως τα mineral oil, οι σιλικόνες, τα parabens, η προπυλενογλυκόλη, κ.ά. Οι ουσίες αυτές αντικαθίστανται με ηπιότερα συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

Πρόσωπο
Σώμα
Μαλλιά
Ανδρες