Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Olive tree spa

Olive tree spa

Ο zen προορισμός της πόλης!

Το Olive Tree spa είναι ένας χώρος που συνδυάζει αρμονικά τις παραδοσιακές θεραπείες με τον αισθησιασμό της Άπω Ανατολής. Μία μίνιμαλ αισθητική παντρεύεται με την απλότητα και την αρμονία των στοιχείων της ελληνικής φύσης. Το Δέντρο της Ελιάς κυριαρχεί στην αρχιτεκτονική του χώρου του Olive Tree spa, μεταφέροντας συμβολισμούς, τη φιλοσοφία και το κάλος του ελληνικού πνεύματος.

Η αναζωογόνηση γίνεται μία μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι ευεξίας και ψυχικής ισορροπίας. Το απαλό άγγιγμα και οι ανατολίτικες τελετουργίες από τα έμπειρα χέρια των καλύτερων θεραπευτών από την Ταϋλάνδη, αρωματίζουν το δέρμα σας με βότανα και αιθέρια έλαια και ξυπνούν τις αισθήσεις σας. Ο απόλυτος συνδυασμός ψυχικής και σωματικής ευεξίας ολοκληρώνεται με τους μοναδικούς συνδυασμούς μασάζ που προσφέρει αποκλειστικά το Olive Tree spa, όπως το Thai Yoga Massage, Olive Tree Signature Massage & Ayuverdic Head Massage.

Eπιλέξτε ανάμεσα σε scrubs & wraps θεραπείες σώματος για χαλάρωση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση και θεραπείες προσώπου για τόνωση και λάμψη, όπως Oriental Herbal Wrap, Coffee Scrub, Olive Tree Rejuvanating Facial & Skin Fitness Facial for Men.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στο Olive Tree Spa εισαγάγαμε ένα μενού δραστηριοτήτων ως προέκταση των υπηρεσιών μας. Ο συνδυασμός τους είναι απολύτως επιτυχής, αφού στόχος μας είναι η ευεξία σε κάθε τομέα. Σ’ αυτό το μενού θα βρείτε μια θεραπεία για την ψυχική, τη σωματική και την πνευματική σας ανάταση. Για τις ακόλουθες υπηρεσίες, επιλέξαμε εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές, που θα σας παράσχουν θεραπείες υψηλής ποιότητας.

Θεραπείες
Πακέτα Περιποίησης
Θεραπείες Σώματος και Προσώπου